foto: Publicitātes (F64)
"Gandrīz ideālas vakariņas" šonedēļ priecēs ar Lieldienu raidījumu
TV
2021. gada 5. aprīlis, 06:31

"Gandrīz ideālas vakariņas" šonedēļ priecēs ar Lieldienu raidījumu

Jauns.lv

Pirmdien, 5. aprīlī, kanālā TV3 un televīzijā "Go3" raidījums "Gandrīz ideālas vakariņas" tiks aizvadīts Lieldienu noskaņās.

LIeldienu raidījumā piedalīsies Brantu muižas saimniece Ilze Briede, satura veidotājs un producents Andris Grīnbergs, pasaules apceļotāja Zane Eniņa un aktieris Mārtiņš Počs.

Ieskats šova "Gandrīz ideālas vakariņas" 2021. gada Lieldienu raidījumā

Ieskats TV raidījuma "Gandrīz ideālas vakariņas" 2021. gada 5. aprīļa pārraidē.

gallery icon

Kā pirmā savā muižā savus viesus uzņems Ilze Briede un droši varam apsolīt, ka galdi lūzīs no ēdienu pārbagātības! Vakariņu viesi dalīsies stāstos par to, kā bērnībā Lieldienu zaķi gaidījuši, gan par kādu nelaimes gadījumu Ilzes kulinārajos piedzīvojumos. Bet vai Ilzei izdosies iegūt maksimālo punktu skaitu ar raibu raibo Lieldienu vakaru?

Otrais uz "Gandrīz ideālu vakariņu" skatuves kāps Mārtiņš Počs, kurš ikdienā ir radis spēlēt dažādas lomas un šoreiz iejutīsies namatēva lomā. Mārtiņš pastāstīs kā ieguvis pēdējā laikā aktuālajos seriālos bandītu lomas, gan kā viņš ar Kinderolām iepriecina savus draugus. Vakara gaitā viesi uzspēlēs vairākas atraktīvas spēles Lieldienu noskaņās un minēs Mārtiņa sarūpētas latviešu mīklas, kā arī parunās to, no kā viņi ikdienā būtu spējīgi atteikties.

Trešais savas kulinārās prasmes atrādīs producents un satura veidotājs Andris Grīnbergs, kurš ar nepacietību sagaidījis savu vakaru un tas nozīmē, ka gaļa būs, turklāt daudz! Uzzināsim kas ir zemūdene un vai šī vakara modernā izklaide ies pie sirds visiem Andra viesiem.

Un vakariņu nedēļu noslēgs grāmatas "Nekaunīgais pingvīns  autore", ceļojumu blogere Zane Eniņa, kas viesiem galdā liks pasaules virtuvi! Īpaši viņa būs parūpējusies par Andri - lai viņam jau trešo dienu nav jāiztiek bez gaļas, tāpēc Zane būs pamanīja savas receptes. Bet kāds negaidīts pavērsiens notiks uzvarētāja apbalvošanas laikā?

Skaties izklaidējošo kulinārijas raidījumu “Gandrīz ideālas vakariņas” no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18.10 kanālā TV3 un nākamās paaudzes televīzijā Go3!