Slavenības
2021. gada 31. marts, 06:40

Lady Gaga parāda pasakainu dāvanu, ko viņai dzimšanas dienā sarūpējis mīļotais

Jauns.lv

28. martā dziedātāja Lady Gaga atzīmēja savu 35. dzimšanas dienu. Šo dienu viņa pavadīja tālu prom no dzimtajām ASV. Dziedātāja šobrīd uzturas Itālijas galvaspilsētā Romā, kur filmējas biogrāfiskā stāstā par modes dizainera Guči ģimeni – "The House of Gucci". Lai gan popzvaigzne bija vairāku tūkstošu kilometru attālumā no sava mīļotā vīrieša Maikla Polanski, viņš sirdsdāmai spēja sagādāt patiešām aizkustinošu apsveikumu dzimšanas dienā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dziedātājas Lady Gaga draugs Maikls Polanski pasūtījis milzīgu ziedu pušķi grozā, ko palūdza nogādāt uz dziedātājas viesnīcas numuriņu. Ziedu bija tik daudz, ka tos piegādāja uz īpaša stenda. Laimīgā gaviļniece fotogrāfiju ar karalisko ziedu buķeti parādījusi arī saviem “Instagram” sekotājiem: “Kad draugs tev dzimšanas dienā atsūta visus Romā esošos ziedus. Es tevi mīlu, dārgais. Nevaru sagaidīt, kad būšu mājās līdzās tev un mūsu suņiem. Tas ir viss, kas man nepieciešams.”

Apsveicējiem pievienojušies tuvi dziedātājas draugi, kuru skaitā ir arī modes dizainere Donatella Versače un mūziķis Eltons Džons. “Tanti auguri Gaga!!! Tu iedvesmo mani un miljoniem cilvēku. Man ir liels gods tevi saukt par savu draudzeni. Daudz laimes, mazo monstriņ,” rakstīja modes māksliniece Donatella.

Lady Gaga "Met Gala" ballē

Popzvaigzne Lady Gaga 2019. gada 6. maijā Ņujorkā, Metropoles mākslas muzejā, Tērpu institūta labdarības noslēguma ballē "Met Gala".

gallery icon
15

Lady Gaga 2019. gada "Oskaru" ceremonijā

Lady Gaga 2019. gada "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon
18

Lady Gaga balvu ceremonijā „Sievietes Holivudā”

gallery icon
10