Mīlasstāsts galā. „Beverlihilsas” zvaigzne šķiras no pasaulē skaistākās sievietes
Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns šā gada janvārī. Pāris apprecējās tikai 2010. gada jūnijā, taču viņu kopdzīve ilga 11 gadus.
Slavenības
2015. gada 19. augusts, 21:06

Mīlasstāsts galā. „Beverlihilsas” zvaigzne šķiras no pasaulē skaistākās sievietes

Jauns.lv

Pēc 11 kopdzīves gadiem par šķiršanos paziņojis seriāla „Beverlihilsa 90210” aktieris Braiens Ostins Grīns (42) un „Transformeru” zvaigzne Megana Foksa (29), kas vairākkārt atzīta par skaistāko slaveno sievieti pasaulē.

Lai gan pāris kopā nodzīvoja 11 gadus, precēti viņi bija vien piecus no tiem. Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns apprecējās 2010. gada 24. jūnijā okeāna krastā Maui salā. Viņi ir vecāki diviem kopīgiem dēliem – Noa Šenonam (2.5) un Bodhi Rensomam (1.5). Pāris ģimenē audzina arī Ostina Grīna vecāko dēlu Kasiusu (13), kurš pasaulē nāca aktiera iepriekšējās attiecībās ar aktrisi Vanesu Marsilu.

Slavenību žurnāls „Us Weekly”, kas pirmais paziņojis skumjo vēsti, apgalvo, ka pāris pieņēmis lēmumu šķirties jau pirms sešiem mēnešiem. Pēdējo mēnešu laikā abi reti redzēti sabiedrībā izejam kopā. Pēdējā no tām bijusi šā gada jūnijā.

Pagaidām netiek ziņots, vai Foksa un Grīns nolēmuši arī oficiāli sakārtot dokumentus un sniegt tiesā laulības šķiršanas prasību.

Gan Meganai, gan Braienam šī ir pirmā laulība.

 Kasjauns.lv / Foto: Vida Press