Ieskats TV šova "Es mīlu Tevi, Latvija" jaunākajā raidījumā

Ieskats TV šova "Es mīlu Tevi, Latvija" 2021. gada 27. marta raidījumā.

gallery icon
31
TV
2021. gada 26. marts, 14:33

Rešetins un Meiers pret Vimbu un Didžus - teātra zvaigznes sacentīsies TV šovā "Es mīlu tevi, Latvija!"

Jauns.lv

Jau rītvakar, 27. martā, TV3 šovā "Es mīlu tevi, Latvija!", svinot Starptautisko teātra dienu, savā starpā sacentīsies pašmāju teātra zvaigznes Intars Rešetins, Kristīna Zaharova, Mārtiņš Meiers, Jānis Vimba, Santa Didžus un Ģirts Krūmiņš.

Jau rītvakar skatītāju iemīļotajā ģimenes šovā “Es mīlu tevi, Latvija!” turpināsies sirsnīgā cīņa starp Valtera Krauzes un Janas Duļevskas komandām.

Valtera komandā spēkus demonstrēs režisors un aktieris Intars Rešetins, Daugavpils teātra aktrise un dziedātāja Kristīna Zaharova un Valmieras teātra aktieris Mārtiņš Meiers.

foto: Publicitātes (F64)

Savukārt Janas komandai pievienojies Latvijas Nacionālā teātra direktors Jānis Vimba, Latvijas Leļļu teātra aktrise Santa Didžus un Jaunā Rīgas teātra aktieris Ģirts Krūmiņš.

foto: Publicitātes (F64)

Par godu Starptautiskajai teātra dienai šajā epizodē varēsim pārbaudīt savas zināšanas par teātra un kino industriju Latvijā. Kādam tā būs iespēja uzzināt daudz jaunu un interesantu faktu, bet kādam - atsvaidzināt savas zināšanas. Spēle “Klusie telefoni” atklās daudz nedzirdētu faktu par Dailes teātra direktoru Juri Žagaru un Jaunā Rīgas teātra māksliniecisko vadītāju Alvi Hermani.

Vakara gaitā atklāsim interesantas vietas, ko apceļot tepat Latvijā – uzzināsi, ar ko īpašs ir Katvaru muižas parks un kur atrodas Žibgravas dabas taka. Minēsim skanīgākās latviešu dziesmas, smiesimies un dziedāsim līdzi! Bet intriga saglabāsies visu vakaru, jo uzvarētāju izšķirs vien pāris metri.

Skaties sirsnīgo šovu “Es mīlu Tevi, Latvija!” katru sestdienas vakaru 20:40 TV3 un Go3!