Slavenības
2021. gada 23. marts, 04:17

Aigars Fadejevs ar sievu kāzu gadadienu nosvin Montekarlo

Ligita Eglīte

Jauns.lv

Latvijas olimpiskais vicečempions soļošanā, sporta terapeits Aigars Fadejevs (45) ar sievu uzņēmēju Evu Fadejevu 20. martā atzīmēja savas laulības pirmo gadadienu, ko romantiski nosvinēja Monako. Tā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Latvijas vieglatlētikas leģenda, 2000. gada olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs 50 kilometru soļojumā Aigars Fadejevs par precētu vīru kļuva pērn 20. martā, neraugoties uz to, ka valstī jau bija izsludināta ārkārtējā situācija koronavīrusa pandēmijas dēļ.

Aigaram bija svarīgi gredzenus ar izredzēto mīt tieši šajā datumā, kad ne tikai sākas astronomiskais pavasaris, bet arī ir Starptautiskā laimes diena. Līdz ar to, pielāgojoties situācijai, kāzu svinību plāni tika krasi mainīti, un krāšņu dzīru vietā ar balli un muzikantiem laulības ostā Aigars un Eva iestūrēja tikai tuvāko cilvēku lokā. Jaunlaulātajiem pērn neizdevās aizbraukt kāzu ceļojumā, taču nu Fadejevu pāris bauda saulainu kopābūšanu siltākā klimatā. Pērn decembrī savu 45. dzimšanas dienu Aigars Fadejevs kopā ar kundzi atzīmēja Dubaijā, bet nesen pabija arī Tenerifē, kur priecājās gan par dabas krāšņumu un sauli, gan aktīvi rosījās treniņnometnē.

Taču savu īpašo dienu – kāzu jubileju – Aigars un Eva Fadejevi nosvinēt devušies uz Monako kūrortu Montekarlo.

“Paldies Montekarlo par brīnišķīgajām mūsu laulības gadadienas svinībām! Visiem cilvēkiem visā pasaulē ir miers un mīlestība Starptautiskajā laimīguma dienā!” ar vēstījumu, ka jūtas mīlēts, nedēļas izskaņā soctīklos klajā nāca Aigars Fadejevs, kura sieva Eva ir veiksmīga biznesa lēdija – programmatūras izstrādes uzņēmuma "RIX Technologies" valdes priekšsēdētāja un patiesā labuma guvēja.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!