Kalnciema kvartāls pārpildīts! Goran Gora un Aija Andrejeva pulcē ļaužu tūkstošus. FOTO
Dziesminieks Goran Gora brīvdabas koncertā Kalnciema kvartālā.
Slavenības
2015. gada 21. augusts, 12:31

Kalnciema kvartāls pārpildīts! Goran Gora un Aija Andrejeva pulcē ļaužu tūkstošus. FOTO

Jauns.lv

Ceturtdienas vakarā Kalnciema kvartālā nebija pat kur adatai nokrist, apkārtējie kvartāli bija automašīnām pārpilni, bet visi stabi pārsimt metru rādiusā – velosipēdu apķēdēti. Jo ļaužu tūkstoši bija devušies uz Goran Gora brīvdabas koncertu, kurā piedalījās arī Kaspars Zemītis un Aija Andrejeva.

Šķiet, tik daudz ļaužu Kalnciema kvartāls vēl nebija uzņēmis. Cilvēki, cieši cits pie cita saspiedušies, klausījās koncertu ne tikai kvartāla teritorijā, bet arī Kalnciema ielas otrā pusē - fonda “Mākslai vajag telpu” vasaras mājā.

Koncertā Goran Gora ar domubiedriem piedāvāja muzikālus Knuta Skujinieka un Imanta Ziedoņa dzejas lasījumus, izpildīja dziesmas no sava jaunākā albuma “Mosties”, kā arī skaņdarbus, kas tapuši Imanta Ziedoņa fonda “Viegli” ietvaros. Muzikālus pārsteigumus sniedza arī viens no labākajiem akustiskajiem ģitāristiem Latvijā Kaspars Zemītis un dziedātāja Aija Andrejeva.

Koncertu apmeklēja arī daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki, tostarp dziedātāja Linda Leen, realitātes šovu producents Māris Ozoliņš, “Nekā personīga” žurnālists Ansis Pūpols, dziedātāja Evija Sloka un citi.


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Inta Mengiša