Slavenības
2021. gada 16. marts, 15:45

No Covid-19 miris filmas "Greja piecdesmit nokrāsas" zvaigznes tēvs

Jauns.lv

Aktiera Džeimija Dornana (38) ģimenē šobrīd ir dziļas sēras. 74 gadu vecumā miris "Greja piecdesmit nokrāsu" galvenās lomas atveidotāja tēvs Džims Dornans. Sēru vēsti apstiprinājuši Džima kolēģi, papildinot, ka 2005. gadā viņam diagnosticēta hroniska limfoleikoze.

foto: Alan Lewis Media / SplashNews.co/ Vida Press
Aktiera Džeimija Dornana tēvs Džims Dornans bija atzīts akušieris-ginekologs.

Džims Dornans bija atzīts un cienījams akušieris-ginekologs: no 1995. gada līdz 2012. gadam viņš ieņēma Belfāstas karaliskās universitātes medicīnas profesora amatu, bet no 2004. gada līdz 2006. gadam bija Karaliskās ginekoloģijas koledžas vecākais viceprezidents. Džims reiz mūžā ir izmēģinājis savas aktieriskās dotības - kopā ar dēlu nofilmējies vienā no seriāla “The Fall” epizodēm.

Džeimijs vēl nav paguvis komentēt sēru ziņu par tēva došanos mūžībā. Viņam un māsām Lizai un Džesikai šis ir milzīgs trieciens. 1988. gadā viņi jau zaudēja mammu, kura nomira no aizkuņģa dziedzera vēža. Džeimijam tolaik bija tikai 16 gadu. Aktieris vēlāk intervijās atzina – lai tiktu galā ar zaudējumu, viņš mierinājumu meklējis alkoholā, un tas uz visiem laikiem izmanījis viņa dzīvi.

Filmas "Greja piecdesmit nokrāsas" pirmizrādes vakars Londonā

Uz filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” pirmizrādes vakaru galvenās lomas atveidotāja Dakota Džonsone bija ieradusies modes nama „Saint Laurent” vakartērpā.

gallery icon

“Tas ir briesmīgi, es līdz šim nespēju ar to samierināties. Gadu vēlāk auto katastrofā bojā gāja četri mani draugi, kas neatgriezeniski izsita mani no sliedēm. Tas bija ļoti smags periods, un es aizvien to izdzīvoju atkal un atkal – un tā katru dienu,” savulaik atzinās Džeimijs.

“Es ļoti daudz dzēru, kā rezultātā pametu mācības universitātē,” atceras aktieris. “Es sapratu, ka dodos nepareizajā virzienā un nolēmu mainīties. Atceros, kādā intervijā man teica, ka man esot depresija – tad es pirmo reizi sapratu, cik man patiesībā bija slikti.”

Aktieris Džeimijs Dornans ar sievu Amēliju Vorneri un vecāko meitu Dulsiju

gallery icon

Diemžēl Džeimijs aizvien nav ticis galā ar atkarību no alkohola. Aizvadītā gada decembrī viņš žurnālistiem pastāstīja, ka savas sievas Amēlijas Vorneres dēļ ir nolēmis atteikties no alkohola, kaut vai uz laiku. Laulātais pāris ģimenē audzina trīs meitas: Dulsiju (7), Elvu (5)  un Alberti (2).

Aktieris Džeimijs Dornans ar sievu

Aktieris Džeimijs Dornans ar sievu Amēliju Vorneri. Viņi ir precējušies kopš 2013. gada 27. aprīļa un ģimenē audzina divas meitas.

gallery icon

10 lietas, ko vēl nezinājāt par jauno „Greja piecdesmit nokrāsas” aktieri Džeimiju Dornanu

gallery icon