foto: ddp/abaca press/ Vida Press
"Fox News" darbiniekus pamatīgi sadusmo "sērijveida meles" - Trampa bijušās preses sekretāres - pieņemšana darbā
Keilija Makenanija.
TV
2021. gada 7. marts, 06:25

"Fox News" darbiniekus pamatīgi sadusmo "sērijveida meles" - Trampa bijušās preses sekretāres - pieņemšana darbā

Jauns.lv

Keilija Makenanija, kura bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa administrācijā bija Baltā nama preses sekretāre, tagad pieņemta darbā "Fox News". Tas sadusmojis vairākus medija darbiniekus, jo Trampa administrācijas laikā viņa ne reizi vien nodēvēta par "sērijveida meli", ziņo "Independent".

"Tas ir pretīgi, ka viņi atlaida strādīgus žurnālistus, kuri patiesi rūpējās par ziņām un faktiem, bet vietā pieņēma Makenaniju. Viņas Baltā nama meli rosināja demokrātijas sacelšanos, kurā tika nogalināti pieci cilvēki," laikrakstam "The Daily Beast" paudis "Fox News" darbinieks, kurš vēlējies palikt anonīms. 

foto: imago images/MediaPunch
Keilija Makenanija, strādājot Trampa administrācijā.

Viņš turpina: "Tās vairs nav pat konservatīvas ziņas. Viņi ir strauji nokļuvuši citā realitātē, kurā ekstrēmistu propaganda ir vienīgais piedāvājums ēdienkartē."

Tikmēr kāds cits darbinieks norādījis: "Tas ir tik bēdīgi. Tik daudziem labiem cilvēkiem tagad nav darba, bet viņa noteikti iegūs milzīgu kontraktu".

foto: imago images/MediaPunch
Keilija Makenanija.

Jāteic, ka Makenanija pirms darba Baltajā namā jau strādāja "Fox News". 

Pēc ASV prezidenta vēlēšanām viņa regulāri parādījās "Fox News" ēterā, apgalvojot, ka vēlēšanu rezultāti esot viltoti. Viņa gan nespēja sniegt nekādus pierādījumus. 

Tramps ar Melāniju pamet Balto namu

Laužot tradīciju un izvairoties no sava pēcteča Džo Baidena inaugurācijas, Līdzšinējais ASV prezidents Donalds Tramps trešdien beidzamo reizi atstājis Balto ...

gallery icon
50