Armands Simsons sievai jubilejā dāvina 50 rozes un velosipēdu
Armands Simsons kopā ar meitām Patrīciju Paulu, Einiju Polu un Heidiju Petru sievai Ivetai 36. jubilejā uzdāvināja kuplu rožu pušķi un velosipēdu.
Slavenības
2015. gada 25. augusts, 08:59

Armands Simsons sievai jubilejā dāvina 50 rozes un velosipēdu

Jauns.lv

Pagājušajā nedēļā 36 gadu jubileju nosvinēja TV raidījuma „Superbingo” vadītāja un hokejkluba Rīgas „Dinamo” tehniskā direktora Armanda Simsona sieva Iveta. Vīrs bija parūpējies par ekskluzīvām dāvanām.

Simsons vienmēr izcēlies ar smalkām un izskata ziņā iespaidīgām dāvanām savas ģimenes dāmām, kuru viņam šobrīd ir četras: sieva Iveta un trīs meitas. Meitām piedzimstot, savulaik sieva no Armanda saņēmusi pat 100 rožu lielu klēpi. Šogad Ivetas dzimšanas diena „iekrita” dienā, kad „Dinamo” krustoja nūjas ar pagājušā gada KHL Gagarina kausa ieguvējiem Kazaņas „Ak Bars”, kur dinamieši diemžēl zaudēja. Neraugoties uz to, bija viena būtne, kas pēc šā mača mājup devās pacilātā noskaņojumā. Tā bija Simsona sieva, kurai vīrs, izmantojot dienesta stāvokli, mača starplaikā publiski atzinās mīlestībā un ar „Dinamo” talismana starpniecību pasniedza kuplu sarkanu rožu pušķi.

Kasjauns.lv Armands atzinās, ka pušķī bijušas 50 rozes. „Mājās vāzēs gan Iveta lika 49, jo pa ceļam viena nolūza,” ziņoja Armands. Ziedi gan nebija vienīgā dāvana jubilārei, jo atraktīvais šovmenis kopā ar meitām Ivetu iepriecināja arī ar velosipēdu. „Kaut kad agrāk Iveta bija izteikusies, ka gribētu jaunu braucamo uz diviem riteņiem. Ja sieva grib, tad jādāvina. Viņa mums ar meitām pateicās par dāvanām. Bija pagatavojusi supergardas svētku vakariņas un pat uzcepusi torti,” atzinās Armands.


Kasjauns.lv / Foto Mārtiņš Ziders