foto: ekrānuzņēmums no video
"Ļaujiet apsēsties kaut divi galdi starpā!" Populārais bārmenis Andris Reizenbergs aicina atļaut pusdienot vismaz āra terasēs
2021. gada 28. februāris, 19:29

"Ļaujiet apsēsties kaut divi galdi starpā!" Populārais bārmenis Andris Reizenbergs aicina atļaut pusdienot vismaz āra terasēs

Jauns.lv

Pasaules bārmeņu čempions Andris Reizenbergs sociālajā vietnē "Facebook" ievietojis video, aicinot valdību ļaut cilvēkiem pusdienot vismaz āra terasēs.

"Pavasaris tuvojas lieliem soļiem. Nākamnedēļ jau ir marts. Es gribēju parunāt par to, lai valdība ļauj cilvēkiem apsēsties terasēs. Paskatieties, kādas lielas terases, " stāsta Reizenbergs, demonstrējot Vecrīgā esošā bāra "Garāža" terasi. 

"Ļaujiet apsēsties kaut divi galdi starpā! Redzēsiet, ka tur ir vairāk nekā četri metri. Tā nav nekāda baigā traģēdija. Ēst es varu paņemt, bet sēdēt pie galdiņa es nevaru. Kāpēc? Jo jūs esat izdomājuši tādu likumu. Atnāciet un apskatieties, kā dzīvē tas izskatās. Kur ir problēma? Viens sēž vienā galā, bet otrs - otrā galā. Ļaujiet kaut vai diviem cilvēkiem apsēsties terasē," aicina bārmenis.

Viņš turpina: "Vēl viena jocīga lieta. Es nopirku ēdienu. Šeit (terasē) es sēdēt nevaru, bet šeit (uz trepēm) es varu sēdēt. Kur ir loģisks izskaidrojums tam?"

Jau ziņots, ka līdz 6. aprīlim valstī pagarināta ārkārtējā situācija. Covid-19 izplatības dēļ noteikti dažādi ierobežojumi, tostarp ēdienu atļauts iegādāties līdzņemšanai, bet aizliegts to ēst uz vietas.