Slavenības
2021. gada 28. februāris, 09:30

Dzīvā Bārbija veikusi pēdējo operāciju, lai dzimuma maiņa būtu pabeigta

Jauns.lv

37 gadus vecā transdzimuma dīva Džesika Alvesa veikusi pēdējo operāciju, kas nepieciešama, lai pabeigtu viņas pāreju no vīrieša par sievieti.

“Dzīvā Bārbija” Džesika Alvesa dodas uz Covid-19 testēšanas centru Londonā 2021. gada janvārī

gallery icon
12

Par veiksmīgi noritējušo operāciju Džesika pastāstījusi pārraidē “This Morning”. Par transdzimuma Bārbiju iesauktajai modelei veikta tā saucamā ķirurģiskā dzimuma korekcija jeb “lejasdaļas operācija”. Tagad Džesikai priekšā vēl pāris operācijas – viņai nepieciešams nomainīt krūšu implantus.

"Dzīvā Bārbija" Džesika Alvesa 2020. gada decembrī

gallery icon
11

Operācijas laikā, ko Džesikai veica Bangkokā, vīrieša ģenitālijas viņai nomainīja uz sieviešu ģenitālijām, kas izveidotas no pacientes pašas audiem. Pēc Džesikas teiktā, viņa pati pēc kataloga izvēlējusies savas intīmās vietas izskatu.

Dzīvais Kens Hītrovas lidostā Londonā 2020. gada jūnijā

gallery icon
17

“Pēc trīs mēnešiem orgāns darbosies kā parasta vagīna. Tas ir elastīgs un pašmitrinošs,” izdevums “Daily Mail” citē Džesiku, kura līdz 2020. gada janvārim bija pazīstama kā dzīvais Kens jeb Rodrigo Alvess.

Dzīvajam Kenam izoperētas 4 ribas

Dzīvajam Kenam izoperētas 4 ribas.

gallery icon
12

Jau pēc dažiem mēnešiem viņa būs gatava sakārtot intīmo dzīvi. Līdz šim Džesikas privātā dzīve bijusi visnotaļ klusa, jo viņa nevēlējās uzsākt attiecības ar gejiem, jūtoties kā sieviete vīrieša ķermenī.

Dzīvais Kens pludmalē ar Bārbiju

„Dzīvais Kens” brazīlietis Rodrigo Alvess atpūtās Marbellas kūrortā Spānijā ar TV realitātes šova „Life on Marbs” zvaigzni Daniju Leviju.

gallery icon
7

“Mana dzīve sākas tagad. Es turpināšu filmēties TV šovos. Man ir bijušas vairāk nekā 400 pārraides, kad es biju vīrietis, bet tagad es to turpināšu sievietes veidolā,” Džesika neslēpj emocijas. Strādāt būšot nedaudz grūtāk, jo pēc atzīšanās un pārtapšanas par sievieti, viņa zaudējusi vairākus kontraktus, to skaitā Krievijā.

„Dzīvajam Kenam” veic matu transplantāciju

„Dzīvajam Kenam” veiktā matu transplantācijas operācija ilgusi septiņas stundas. Lai gan tā bijusi ārkārtīgi sāpīga un asiņaina, jau drīz pēc ...

gallery icon
12