Slavenības
2021. gada 26. februāris, 08:47

Nemitīga veļas un trauku mazgāšana - Džordžs Klūnijs pastāsta par dzīvi karantīnā ar sievu un bērniem

Jauns.lv

Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs (59) un viņa sieva cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija (43), tāpat kā daudzas ģimenes, pandēmijas laiku pavada mājās. Viņi ir kopā ar saviem bērniem – trīs gadus vecajiem dvīņiem Ellu un Aleksandru. Intervijā žurnālam “W Magazine” aktieris pastāstījis, kā viņam sanācis nomainīt kinozvaigznes statusu uz tēva lomu.

Amala Klūnija ar dvīņiem

Džordža Klūnija sieva Amala Klūnija ar gadu vecajiem dvīņiem: meitu Ellu un dēlu Aleksandru.

gallery icon
13

“Gribu teikt, ka man ir parādījies hobijs: divas vai trīs veļas mazgāšanas reizes dienā un trauku mazgāšana, jo šie bērni ir tik šmulīgi. Skaidrs, ka viņus nākas regulāri mazgāt,” ar humoru atzinies Klūnijs, piebilstot, ka koronavīrusa karantīnas laikā izkopis sevī arī friziera meistarību.

Klūniju villa Itālijā pie Komo ezera

Klūniju villa Itālijā pie Komo ezera.

gallery icon
14

“Es griezu matus pats sev un dēlam, taču savas meitas matus neaiztiku,” atzinās aktieris.

Džordžs Klūnijs rāda, kā griež matus ar “Flowbee”

gallery icon
6

Kā izrādās, to viņam nav atļāvusi dzīvesbiedre. “Man būtu nepatikšanas, ja es to izdarītu. Mana meita izskatās brīnišķīgi, viņai ir ļoti gari mati. Ja es sabojāšu sava dēla matus, nebūs nekas briesmīgs. Taču, ja es pieskartos savas meitas matiem, sieva mani nogalinātu,” pajokojis aktieris.

Amalas un Džordža Klūniju dvīņi pasaulē nāca 2017. gadā, trīs gadus pēc pāra vērienīgajām kāzām. Agrāk neviens pat iztēloties nevarēja, ka pārliecinātais vecpuisis un daudzu sieviešu mīlulis Džordžs Klūnijs būs tik labs tēvs un vīrs.

Amalas Klūnijas skaistie mati

gallery icon
25

Taču tagad aktieris pats nevar iedomāties savu dzīvi citādu: “Tas ir labākais, ko esmu izdarījis savā dzīvē – saticis Amalu un radījis bērnus. Amala ir brīnišķīga, gudra un jautra. Es lepojos, ka esmu kopā ar viņu.”

Tā mīl Džordžs un Amala Klūniji

Džordžs un Amala Klūniji apprecējās 2014. gada septembrī. 2017. gada jūnijā viņi kļūs par vecākiem saviem pirmdzimtajiem. Ģimenē gaidāmi dvīnīši.

gallery icon
19

Viens no slavenākajiem pāriem pasaulē - Džordžs un Amala Klūniji

gallery icon
64