foto: Publicitātes
Skeitbordists Madars Apse ar "Tinder" palīdzību ticis pie lietuviešu draudzenes
TV
2021. gada 23. februāris, 10:22

Skeitbordists Madars Apse ar "Tinder" palīdzību ticis pie lietuviešu draudzenes

Jauns.lv

Otrdienas vakarā "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" valdīs īpaši nebēdnīga atmosfēra, kuru studijā ienesīs Latvijā populārākais skeitbordists Madars Apse.

Viņš drosmīgi atklās, kādas ekstrēmas aktivitātes savā dzīvē līdz šim ir izmēģinājis un kāpēc staigā apkārt ar salauztām ribām. Tāpat sportists nekautrēsies runāt arī par attiecībām un neslēps – viņa sirdi nolaupījusi lietuviešu daiļava, ar kuru pirms pusgada iepazinies Viļņā, izmantojot lietotni “Tinder”.

foto: Ekrānuzņēmums
Madars ar draudzeni.

Vaicāts, kādai jābūt sievietei, lai skeitbordists viņu aicinātu uz satikšanos, Madars steigs jokot, ka viņa uzmanību piesaistot “skaista bilde un lielas krūtis”. Taču tad atklās, ka sievietēs daudz augstāk par ārējo izskatu vērtē raksturu un kopīgas intereses. Tolaik viņu piesaistījis fakts, ka sieviete nodarbojas ar jogu un arī raksturā ir ļoti harmoniska. Tāpat abus vieno kopīgas intereses – arī Madara mīļotā nodarbojas ar snovbordu un skeito. “Turklāt un pats galvenais – viņa ir arī ļoti skaista," par savu izredzēto “Kad viņas satiekas” studijā jūsmos Madars.

Vēl vairāk – viņš pierādīs, ka ekstrēmajam dzīvesveidam nav robežu, tāpēc sportists ar smaidu sejā ļausies Sandas Dejus, Kristīnes Virsnītes un Dagmāras Legantes-Celmiņas negaidītajam izaicinājumam - samānīties mammai, ka jau šonedēļ plāno ar savu draudzeni precēties. Ko par to teiks Madara mamma? Un kādu atbildes izaicinājumu Sanda Dejus saņems pretī? To uzzini jau pavisam drīz sievišķīgajā raidījumā “Kad viņas satiekas” otrdien, 23. februārī plkst. 21:35, televīzijā sievietēm ”STV Pirmā!”

Uzzini to, ko ir vērts zināt! Pievienojies!
Pievienojies Jauns.lv Instagram
Pievienojies Jauns.lv Telegram