TV
2021. gada 19. februāris, 15:38

"Ja nevari izvēlēties starp diviem vīriešiem, ņem trešo!" - attiecību padomu dod dziedātāja Linita Mediņa

Jauns.lv

Šonedēļ telekanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" dāmu starpā raisījās "karstas" diskusijas par attiecībām un arī krāpšanas tēmu.

Vai fiziska krāpšana ir nozīmīgāka par emocionālu neuzticību? Vai šādu rīcību iespējams piedot? Un kā rīkoties, ja sirdī vienlaicīgi iekrituši divi vīrieši? Turklāt katram no tiem ir savs šarms un pievilcība, kas, ja mēs dzīvotu ideālā pasaulē, spētu veidot vienu veselumu?

Kantrī dziedātājas Linitas Mediņas dzimšanas dienas svinības

gallery icon
26

Kantri dziedātāja Linita Mediņa atklāti sacīja – viņa pati reiz nonākusi situācijā, kad nākas izvēlēties starp diviem vīriešiem. “Tad, kad tas tā bija, es biju ļoti samulsusi, jo nezināju, ka tā tas var būt, ka vienlaicīgi var patikt divi cilvēki. Katrs no viņiem patīk savādāk! Vienā ir kaut kāda viena stiprā puse, kas pievelk, bet otrā – pilnīgi cita!" atklāta bija Linita. Šajā mulsuma pilnajā brīdī viņai talkā nācis kāds dzīves gudrs padoms no mammas. "Ja nevari izvēlēties starp diviem, tad neviens! Tad trešais! Jo tad katram no viņiem kaut kas pietrūkst," tā dziedātāja.

Tāpat Sanda Dejus, Kristīne Virsnīte un Dagmāra Legante-Celmiņa vēlējās uzzināt Linitas domas par to, vai fiziska krāpšana, viņasprāt, ir nozīmīgāka par emocionālu neuzticību un, piemēram, partnera interneta saraksti ar citām sievietēm. “Nē, fiziska krāpšana nav nozīmīgāka, jo jūtas, manuprāt, ir trakāk. Tu saproti, ka tam cilvēkam ir reālas jūtas pret citu, nevis pret tevi, tas ir trakāk, nekā vienkārši uzzināt faktu -  ai, nu bija tāds gadījums!” raidījuma “Kad viņas satiekas” studijā sacīja Linita.