foto: Publicitātes
"Uzcēlu kārtējo māju un ar fotoalbumu padusē aizgāju," - Adrians Kukuvass stāsta par šķirtajām attiecībām
TV
2021. gada 19. februāris, 13:33

"Uzcēlu kārtējo māju un ar fotoalbumu padusē aizgāju," - Adrians Kukuvass stāsta par šķirtajām attiecībām

Jauns.lv

Dzīvē gadās visādi un nav nekāds pārsteigums, ka arī attiecības reizēm neilgst mūža garumā. Tāpēc brīdī, kad laulātie nolemj doties katrs savu ceļu, īpaši svarīgi ir saglabāt cieņu vienam pret otru. Šim jautājumam kanāla "360TV" šovā “Pasaki to skaļi” pievērsies arī grupas “Menuets” solists Adrians Kukuvass.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņu trešdienas vakarā uz raidījumu bija aicinājusi dziedātāja Māra Upmane-Holšteine, lai savam mūzikas skolotājam veltītu pateicības vārdus par ieguldīto darbu viņas profesionālajā izaugsmē. Bet vēl pirms abu mūziķu pārsteigumu pilnās satikšanās šova vadītāji Lauris Reiniks un Elīna Fīrmane iztaujāja Adrianu par viņa dzīves vērtībām un atziņām.

Mūziķis bijis precējies trīs reizes, lepojas ar trim lieliskām meitām un par visām savām dzīves sievietēm runā cieņpilni: “Paldies par izturību, par to, ka viņas spēj mani paciest, par gaišajiem brīžiem, ar kuriem esmu pagodināts viņu klātbūtnē.” Tāpat viņš atklāti saka – katra šķiršanās atmodinājusi radošo dzirksti un devusi iedvesmu savas sajūtas izpaust arī jaunās dziesmās. Bet šķiroties no katras sievas, viņš tai atstājis teju visu: “Uzcēlu kārtējo māju, kā es parasti to daru, aizgāju ar “Menueta” fotoalbumu padusē, džinsās un ar vienu plecu somu. Man neko nevajag."

Adriana Kukuvasa 65 gadu jubilejas koncerts

Dziedātājs, grupas Menuets” līdervokālists Adrians Kukuvass savu 65. jubileju nosvinēja ar koncertu „...Bet – dziesma dzīvo!”, kas notika 17. septembrī ...

gallery icon
63

Vaicāts, kāpēc attiecības neizdodas un mīlestība beidzas, Adrians saka, ka katrā reizē ir kas savādāks. “No sākuma ir varbūt nevajadzīgs lepnums, kaut kāds pašlepnums, kas liedz pateikt “piedod",” saka mūziķis un bilst, ka viņa pieredze rāda - mīļotajiem tomēr nevajadzētu strādāt vienā profesijā.