Dullā mājsēde – filmē trakas lietas un saņem balvā ballīti!
Trakā pasaule
2020. gada 18. februāris, 10:00

Dullā mājsēde – filmē trakas lietas un saņem balvā ballīti!

Jauns.lv

Jauns.lv

Mājsēde ir traks laiks. Traki garlaicīgs. Tad, kad nekā nedarīšana ir pagalam nogurdinājusi, visi seriāli ir jau redzēti un dīvānā pamatīgi iesēdēts dibena nospiedums, ir īstais brīdis mazliet padauzīties. Tāpēc mēs aicinām – nesēdi mājās, bet kusties mājās – laiks mājsēdi pārvērst mājtrakulībās. Īpaši, ja tā ir lieliska izdevība sarīkot virtuāli ballīti, ko, iespējams, tieši tev uzsauks Spirits&Wine.

Kas jādara?

Izdomā kaut kādu triku, joku vai vienkārši “piedūrienu”, izpildi to, nofilmē un liec savos sociālajos tīklos ar mirkļbirku #SpiritsUzsauc. Tu vari izaicināt draugus vai arī atbildēt uz draugu vai arī pavisam svešu cilvēku izaicinājumiem. Nekādu rāmju fantāzijai, un nekādu ierobežojumu radošajam garam – vienīgi likuma un veselā saprāta noteiktie, lai triki nav bīstami veselībai vai dzīvībai. Dauzīties drīkst arī ārā – svaigā gaisā, bet ņem vērā, ka noteikumi, kas valstī noteikti, ir jāievēro. Ja tos pārkāpsi, ballīte aizies gar degunu.

Kā mēs noteiksim uzvarētājus?

Nekādu noteiktu kritēriju nav. Vienīgais – tev jābūt pilngadīgam, un neaizmirsti pielikt zem sava video #SpiritsUzsauc, lai mēs to pamanītu. Balvu saņems foršākie, jautrākie un radošākie. Ja tavam izaicinājumam pievienosies citi, tas noteikti būs papildu plusiņš.