foto: Publicitātes
Arstarulsmirus pēc jaunā vārda iegūšanas mainījis arī gaumi uz sievietēm
Arstarulsmirus.
TV
2021. gada 15. februāris, 16:15

Arstarulsmirus pēc jaunā vārda iegūšanas mainījis arī gaumi uz sievietēm

Jauns.lv

Otrdienas vakarā televīzijas sievietēm "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" viesosies mūziķis Arstarulsmirus, kurš iepriekš plašāk zināms kā Gustavo.

Viena no raidījuma vadītājām Sanda Dejus savulaik bijusi mūziķa kvēla fane, tāpēc viņa nekautrēsies atklāti sacīt - brīdis, kad Gustavo līdzās savam skatījumam uz pasauli mainījis arī vārdu un kļuvis par Arstarulsmirus, viņa talanta cienītājiem bijis mulsuma pilns. Tāpēc viņa interesēsies – kas šobrīd mūziķa dzīvē ir mainījies? Ko no Gustavo paradumiem ir pārņēmis, bet ko mainījis Arstarulsmirus?

“Gustavo pīpēja vismaz divas paciņas dienā un darīja to vēl ilgi, pirms kļuva par Gustavo. Divdesmit vienu gadu es pīpēju, un tā bija lieta, ko es atmetu," saka mūziķis un piebilst, ka beidzamos piecus gadus viņš ik dienu mērķtiecīgi nodarbojas arī ar apzinātības un elpošanas praksēm.

Tomēr Sanda interesēsies arī par pārmaiņām mūziķa privātajā dzīvē - vai mainījusies viņa gaume uz sievietēm? Arstarulsmirus apliecinās, ka tā tik tiešām ir noticis: "Ar laiku mani sāka ieinteresēt sievietes ar citādāku raksturu, jo sākotnēji pirms šī transformācija notika, es kā reizi ļoti magnetizēju sievietes, kurām attiecību pamatā visu laiku ir konflikts. Tā bija viena no lietām, ko es mēģināju sevī atkost."

Vairāk par to, ko šobrīd dara Arstarulsmirus un kas viņa dzīvē mainījies, uzzini otrdienas vakarā “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas".