Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: publicitātes (Kaspars Filips Dobrovoļskis)
"Varu apgalvot, ka tēva jubilejā ārā tika ievēroti visi ar drošību saistītie noteikumi. Pat apskāvienu nebija!” dievojas Dita.
"Varu apgalvot, ka tēva jubilejā ārā tika ievēroti visi ar drošību saistītie noteikumi. Pat apskāvienu nebija!” dievojas Dita.
Slavenības

Pēc tēva 70 gadu jubilejas svinībām Dita Lūriņa gatava doties uz policiju

Jauns.lv

Bez ievērības nav palikusi aktiera un režisora Valda Lūriņa 70 gadu sirsnīgā jubileja, kurā viņam kā pārsteigums no ģimenes tika sarūpētas āra svinības ar ciemiņiem. Par notikušo nu pārbaudi sākusi policija.

Pēc tēva 70 gadu jubilejas svinībām Dita Lūriņa ga...

Tik dažādā Dita Lūriņa-Egliena: mirkļi no aktrises dzīves

4. februārī savu 70 gadu jubileju atzīmēja Latvijas Nacionālā teātra aktieris un režisors Valdis Lūriņš. Kā nu atklājies, par sarīkotajām āra svinībām jeb brīvdabas pikniku, kur ieradušies režisoru sveikt bija arī studiju biedri un citi kolēģi, sākta resoriskā pārbaude. Lūriņš pēc svinībām žurnālam "Kas Jauns" apstiprināja, ka, pašam neko nenojaušot, dzimšanas dienas svinības kā pārsteigums tika noorganizētas mājas dārzā. Par to parūpējusies viņa kuplā ģimene.

Sarunā ar Jauns.lv tautā mīlētā režisora meita - aktrise un režisore Dita Lūriņa - atzina, ka ir no medijiem uzzinājusi, ka policijas redzeslokā nonākusi viņas tēva dzimšanas dienas svinības. Dita to uzzinot, aptaujājusi arī pārējos ģimenes locekļus, un līdz šim neviens nav izsaukts uz pārrunām policijā. “Iespējams, kādas ziņas par šo pārbaudi saņemsim vien pēc krietna laika. Tagad zinu, ka man ir jābūt gatavai atbildēt par šo pasākumu, jo biju viena no organizatorēm. Varu apgalvot, ka tēva jubilejā ārā tika ievēroti visi ar drošību saistītie noteikumi. Pat apskāvienu nebija!” dievojas Dita.

41 spilgts mirklis no Ditas Lūriņas-Eglienas dzīves

Tik dažādā aktrise Dita Lūriņa-Egliena laiku lokos.