Slavena modele pārsteidz ar piedauzīgu FOTO
Mirandas Keras pārlieku pikantā fotogrāfija nepatīkami pārsteigusi daudzus no viņas 7 miljoniem „Instagram” bloga sekotāju.
Slavenības
2015. gada 28. augusts, 18:02

Slavena modele pārsteidz ar piedauzīgu FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktiera Orlando Blūma (38) bijusī sieva, austrāliešu modele Miranda Kera (32), savā „Instagram” blogā ievietojusi pikantu un divdomīgi vērtētu fotogrāfiju.

Bijusī apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” modele nekautrējas atkailināties fotosesiju laikā. Daudzi Mirandas fani jau agrāk varējuši skatīt viņas nevainojamo figūru gan peldkostīmā, gan bez tā. Taču nesen publiskotā fotogrāfija, kurā modele pozē pilnībā kaila, vien ar „Reebok” kedu aizsedzot pašu intīmāko vietu, nepatīkami pārsteigusi pat dedzīgākos austrālietes pielūdzējus. Lai gan fotogrāfija savākusi vairāk nekā 180 000 „patīk” vērtējumu, daudzi lapas sekotāji uzskata, ka tāda ranga modelei, kāda ir Miranda, nav nepieciešamības pievērst sev uzmanību līdzīgā veidā, kā to dara realitātes šova zvaigznes māsas Kardašjanas.

„Miranda, negaidīju kaut ko tādu no tevis, tas ir tik lēti!” – raksta viens no faniem. „Viņai agrāk bija tik augsts reitings, kur tas viss palicis?” – neizpratnē ir kāds cits.

„Firmas „Reebok” kedas? Tur pat nevar lāgā redzēt apavus, tu tik tikko piesedz savu vagīnu ar kāju!” – komentē vēl kāds šokēts modeles fans.

Nav zināms, kāda bija modeles jaunā drauga – izdevuma „Snapchat” izdevēja, miljardiera Evana Špīgela (25) – reakcija uz skandalozo fotogrāfiju.

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press