Slavenības
2021. gada 12. februāris, 07:22

"Esmu harmoniska kā nekad," - Agnese Zeltiņa laimīga arī bez attiecībām

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktrise un rotu zīmola "Soulstones" īpašniece Agnese Zeltiņa (49) sociālās saziņas tīklā "Instagram" regulāri publisko pārdomas par dažnedažādām tēmām, tostarp vientulību. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", nesen viņa tieši šajā soctīklā atklāja, ka šobrīd ir brīvas sievietes statusā.

Agnese Zeltiņa piedalās šovā "Es mīlu Tevi, Latvija!"

Šova "Es mīlu Tevi, Latvija!" trešās sezonas sestajā spēlē Jana Duļevska pretim uzvarai devās kopā ar Dināru Rudāni, Raimondu Elbakjanu ...

gallery icon

Zeltiņas personiskās pārdomas iemantojušas lielu ievērību – Agneses "Instagram" kontam seko vairāki tūkstoši viņas talanta cienītāju. Agnese, runājot par vientulību, atzina: “Esot kompānijās, kur apkārt ir pāri, skan saldas melodijas un tu esi viena, kļūst pasmagi, neslēpšu. Vienkārši ir brīži, kurus labāk baudīt divatā, un tādi, kurus pilnīgi noteikti jāizdzīvo vienam.”

Kā zina sacīt Zeltiņa, vientulība dažreiz var piezagties nemanāmi un tad sākas sevis žēlošana. “Jo tajā brīdī jau liekas, ka nepāries, tās sāpes sirds un saules pinuma rajonā, tā nevajadzīguma, izmisuma un bezcerības sajūta ir tik visaptveroši postoša. Un tad paiet laiks un atlaiž, arī tā vienkārši – kā saņēma, tā atlaiž,” saka aktrise.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Savulaik pēc šķiršanās no mīļotā vīrieša diplomāta Rūdolfa Brēmaņa Agnese vēl domāja citādi. “Dzīve bez mīlestības ir kā gads bez vasaras,” tā kādu foto bija parakstījusi Agnese.

Šobrīd Zeltiņa ir dzīves posmā, kurā jūtas harmonijā ar sevi. Atbildot uz kāda sekotāja jautājumu, vai, viņasprāt, tikai attiecībās esošs cilvēks var būt laimīgs, Zeltiņa izteicās nepārprotami: “Es domāju citādi. Man šobrīd nav attiecību ģimenes vai kopdzīves formātā, bet jūtos tik mierīga, laimīga un harmoniska kā nekad nevienās attiecībās.”

Citas interesantākās ziņas un notikumus skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!