foto: Publicitātes
VIDEO: Kašers atklāj, vai ir greizsirdīgs uz savu Jāni
Kašers un Jānis šovā "Kad viņas satiekas".
TV
2021. gada 10. februāris, 06:52

VIDEO: Kašers atklāj, vai ir greizsirdīgs uz savu Jāni

Jauns.lv

Otrdienas vakarā "STV Pirmā!" šova "Kad viņas satiekas" vadītājas Kristīne Virsnīte, Dagmāra Legante-Celmiņa un Sanda Dejus šobrīd īpaši plaši apspriesto pāri – multimākslinieku Kašeru un viņaa draugu Jāni.

Kašera un viņa Jāņa dzīves ainiņas

gallery icon
39

Dāmas pāri iztaujāja ne tikai par dalību realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” un romantisko iepazīšanās stāstu, bet arī vēlējās noskaidrot, vai abu starpā mēdz iezagties arī greizsirdība.

“Esmu greizsirdīga tipa cilvēks, bet ar Jāni esmu pilnībā drošs.” apgalvo multimākslinieks Kašers un bilst, ka, viņaprāt, dzīves biedrs ir seksīgs un ļoti labi zina, kā sevi pasniegt.

Acīmredzams, ka abi puiši īpaši rūpīgi veido savu vizuālo tēlu un piedomā pie ārienes, tāpēc dāmas interesēsies, cik lielu nozīmi viņi patiesībā pievērš sava ķermeņa aprisēm. “Mana prioritāte ir veselība. Man nav vajadzīgi milzīgi muskuļi, man svarīgākais, ka ar veselību viss ir kārtībā.” saka Kašera dzīves biedrs Jānis. Bet Kašers vien joko, ka, ēdot čipsus un dzirdot, kā Jānis blakus istabā trenējas, viņš sevi mierinot ar domu, ka veselīgam un aktīvam dzīvesveidam pievērsīšoties “ar rītdienu".