foto: Pexels.com
Ķibeli pieredzējis amerikānis atgādina, kāpēc nevajadzētu aizmigt blakus bezvadu austiņām
Ilustratīvs foto
Trakā pasaule
2021. gada 9. februāris, 15:20

Ķibeli pieredzējis amerikānis atgādina, kāpēc nevajadzētu aizmigt blakus bezvadu austiņām

Jauns.lv

Amerikānis Breds Gotjē no Masačūsetsas padalījies ar pieredzes stāstu, ko pats tik drīz vien neaizmirsīs. Viņš devies gulēt ar divām "AirPods" bezvadu austiņām ausīs, bet pamodies ar vienu no tām vēderā.

Kā stāsta Breds, viņam mājās ir sešus mēnešus vecs zīdainis, tāpēc pirms gulētiešanas viņš ierastos seriālus klausās, izmantojot bezvadu austiņas.

Pēc pamošanās otrdienas rītā, viņš, kā jau katru rītu, meklējis, kur palikušas austiņas, bet vienu nav varējis atrast. Meklēšana caur aplikāciju gājusi secen, jo austiņas bija izlādējušās. Tad vīrietis devies notīrīt no sniega piemājas ceļu, bet pēc tam atklājis ko interesantu.

"Es devos iekšā, lai padzertos ūdeni, bet tas vienkārši uzkrājās manā barības vadā," stāsta vīrietis. "Man burtiski nācās noliekties un to izliet ārā."

Breda vecākais dēls pasmējies, ka, iespējams, tēvs norijis vienu no austiņām. "Sākumā mēs ar sievu un dēlu par to pajokojām, līdz es sāku izjust tādu kā aizsprostojumu krūšu apvidū," stāsta vīrietis. 

Vīrietis steidzies uz slimnīcu, kur viņam uztaisīts rentgens, kurā atklājies, ka viņš tik tiešām vienu austiņu naktī ir norijis. Ar endoskopa palīdzību austiņa no Breda barības vada tika izvilkta.

Daudziem pēc šī notikuma radies jautājums - vai austiņa pēc šī ceļojuma joprojām strādā. "Skaņa joprojām strādā, bet mikrofons ir salūzis," atklāj Breds.

Vīrietis cer, ka viņa stāsts būs par atgādinājumu un brīdinājumu citiem nekad nedoties gulēt ar bezvadu austiņām ausīs.

Tēmas