Evelīna Pārkere skaidro, kā iebraukusi grāvī ar aizvadītajā nedēļā nopirkto "Lexus"
foto: Instagram @movieevelina
Slavenības
2021. gada 8. februārī, 18:22

Evelīna Pārkere skaidro, kā iebraukusi grāvī ar aizvadītajā nedēļā nopirkto "Lexus"

Jauns.lv

Viena no Latvijā zināmākajām influencerēm Evelīna Pārkere, kura vien pirms nedēļas iegādājās savu pirmo automašīnu, apstiprina medijos izskanējušās baumas, ka viņa iebraukusi grāvī.

Evelīna Pārkere skaidro, kā iebraukusi grāvī ar ai...

"Jūs gan jau esat dzirdējuši spekulācijas, ka pirms dažām dienām es ielidoju grāvī. Tā ir taisnība! Es šodien pamodos ar visiem jokiem, ka esmu nopirkusi tiesības. Es nestāstīju par šo gadījumu, jo nedomāju, ka tas izraisīs tik lielu uzmanību," teikto sociālajā vietnē "Instagram" iesāk Pārkere. 

Viņa skaidro, kā viss noticis. "Pirms dažām dienām es braucu pa šoseju ar atļauto ātrumu 90km/h, bet bija melnais ledus. Mana mašīna, kā arī piecas citas mašīnas nobrauca no šosejas.  Protams, ka citās mašīnās pie stūres brauca vīrieši 40 un 30 gadu vecumā, kāds cits vēl brauca ar māti un bērnu, bet tas nevienam neinteresē, visiem interesē, ka Evelīna Pārkere - meitene, kas pirms nedēļas nopirka "Lexus" - iebrauca grāvī." 

Influencere skaidro, ka ne viņai, ne mašīnai neesot ne skrambiņas. "Viss ir kārtībā. Apstājās ļoti jauks vīrietis, kas palīdzēja mašīnu izvilkt ārā. Es tādā pašā mierā aizbraucu mājās."

Jaunā autovadītāja aicina visus būt uzmanīgus, braucot pa ceļu. "Tiešām ir ļoti slidens. Tur, kur ir atļautais ātrums 90 km/h, samaziniet uz 80 vai 70 km/h. Nav joki, esiet uzmanīgi, lai jums nenotiek tāda pati situācija."