Slavenības
2021. gada 6. februāris, 09:14

Mācītājs Valters Korālis atpūšas, vārtoties sniegā

Ligita Eglīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Brīvmācītājs un zemnieks Valters Korālis, kas dzīvo un nodarbojas ar lauksaimniecību Limbažu pusē, “roņošanai” vēl nejūtas nobriedis, toties ir gatavs padalīties ar savu ziemas restarta metodi.

Šajās brīvdienās, pateicoties bagātīgajam sniegam, mācītājam bija iespēja burtiski saplūst ar ziemu, izvārtoties mīkstajās kupenās. Pēc tam viņš amizanto fotouzņēmumu publicēja sociālajā tīklā "Facebook", pievienojot paskaidrojumu: “Citi lielās ar savām āliņģa bildēm. Es tik tālu vēl neesmu izaudzis. Man pietiek ar vārtīšanos sniegā. “Frizieru un kosmetologu noteikumus”, kā redzams, neesmu pārkāpis. Toties par sniegu gan viens vienīgs prieks – gan kapsētās, gan mežā, gan pirts priekšā!”

Bilde ar pliko, ar sniegu aplipušo garmataino svēto tēvu daudziem izraisīja pozitīvas emocijas. “Man jau tikai paskatoties gribas vecmāmiņai palūgt siltas zeķes!” ķiķināja kāda sekotāja. “Karaļa jaunais tērps,” smēja cita. “Ja tumsā šādu satiktu, bikses būtu jāmaina!”, “Draiskulis mums tas mācītājs,” “Valter, nebiedē cilvēkus!”,” ieraugot Valteru Korāli šādā atpūtnieka paskatā, asprātības bārstīja ļaudis.

Citas interesantākās ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!