Slavenības
2021. gada 28. janvāris, 19:10

"Esmu tieši tur, kur man jābūt" - Pamela Andersone apprec savu miesassargu un saka ardievas sociālajos tīklos

Jauns.lv

„Playboy” modele un aktrise Pamela Andersone, kura īpašu popularitāti guva ar dalību seriālā "Pludmales patruļa", apprecējusies ar savu miesassargu Denu Heihurstu, ziņo CNN.

"Pamela ir tik laimīga, kāda nekad nav bijusi. Dens ir septītajās debesīs, jo viņš burtiski ir apprecējis savu sapņu meiteni," CNN norādījis kāds aktrisei tuvu stāvošs avots. 

Andersone un Heihursts attiecības uzsākuši pandēmijas laikā. Pavisam neliela un intīma laulību ceremonija (pat bez draugiem un ģimenes) aizvadīta jau Ziemassvētku vakarā, bet tikai tagad tas atklāts plašākai publikai. Tā notikusi kādā Vankūveras lauku īpašumā, kuru Andersone bija nopirkusi no saviem vecvecākiem.

"Es domāju šim romantiskajam īpašumam ir daudz dziedinošas enerģijas, jūtu šeit mieru," Andersone paudusi intervijā DailyMailTV. 

"Es esmu tieši tur, kur man jābūt - tā vīrieša rokās, kurš mani patiesi mīl," piepildusi zvaigzne. 

Šī slavenībai ir jau piektā laulība. 

Viņa arī pārsteigusi savus sociālo tīklu sekotājus, atklājot, ka vairs tajos nepublicēs savas fotogrāfijas. 

"Šis ir mans pēdējais ieraksts "Instagram", "Twitter" un "Facebook". Es nekad neesmu bijusi ieinteresēta sociālajos tīklos. Tagad, kad dzīvē esmu ieguvusi mieru, mani iedvesmo lasīšana un būšana dabā. Paldies par mīlestību! Ceru, ka jūs atradīsiet spēku un iedvesmu sekot jūsu mērķiem, neizšķērdēsiet savu laiku. Tas ir tas, ko viņi vēlas, lai varētu nopelnīt," sociālajos tīklos raksta Andersone.