Slavenības
2021. gada 28. janvāris, 06:32

Parisa Hiltone gatava kļūt par māmiņu - viņa sākusi mākslīgās apaugļošanas procedūru

Jauns.lv

Sabiedrības dāma, uzņēmēja un dīdžejmeitene Parisa Hiltone (39) par vēlēšanos kļūt par māti paziņoja jau aizvadītā gada rudenī. Tagad no vārdiem pārgājusi pie darbiem. Podkāstā "The Trend Reporter" viņa atzinusies, ka esot uzsākusi mākslīgās apaugļošanas procesu.

Parisa Hiltone un Kārters Reims

gallery icon
51

Parisa Hiltone atzinusies, ka izvēlējusies radīt bērnu ar šādas metodes palīdzību, jo tikai tā viņa var būt pārliecināta, ka piedzims dvīnīši: puika un meitene.

“Mēs veicam IVF, jo tā es varu izvēlēties dvīņus, ja gribēšu,” norādījusi Parisa.

Māsas Parisa un Nikija Hiltones skatē Ņujorkā

gallery icon
10

Viņa piebilda, ka jau pabeigusi procedūru, kuras laikā tiek iegūtas nobriedušas olšūnas, kā arī atzina, ka process nav bijis viegls.

“Bija ļoti grūti, bet es apzinājos, ka viss notiekošais ir tā vērts. Es to darīju vairākas reizes,” apliecinājusi Hiltone.

Parisa pastāstījusi, ka 39 gadus vecais mīļotais vīrietis Kārters Reims viņu ļoti atbalsta. Bagātniece draugu nosaukusi par “savu sapņu puisi” un paziņojusi, ka viņš simtprocentīgi ir tas vīrietis, kāds viņai vajadzīgs.

Parisas Hiltones bijušie mīļotie

gallery icon
24

“Es patiešām esmu ļoti satraukta, lai varētu pāriet nākamajā savas dzīves posmā un beidzot sāktu dzīvot īstu dzīvi. Jo es ticu, ka ģimene un bērni ir dzīves jēga. Man vēl nav bijusi iespēja to piedzīvot, jo nejutu, ka ir kāds, kurš no manis būtu pelnījis tik lielu mīlestību, taču tagad es tādu cilvēku esmu atradusi.”