foto: ekrānuzņēmums no video
Jauno īpašnieku šokē atradums spocīgu atgadījumu apsēstā mājā
2021. gada 27. janvāris, 05:30

Jauno īpašnieku šokē atradums spocīgu atgadījumu apsēstā mājā

Jauns.lv

Pēc tam, kad jaunajā īpašumā piedzīvotas dažādas spocīgas epizodes, 1832. gadā celtās mājas saimnieks ēkas sienā atklājis šokējošu atradumu.

Ruperts Eliss pirms pāris gadiem iegādājās māju Anglijā, Kornvolā un tobrīd viņam nebija ne jausmas par apslēpto vēsturi ēkas sienās.

Ar laiku jaunais īpašnieks mājā novērojis dažādus neparastus notikumus – pēkšņi ieslēgusies vai izslēgusies gaisma, citreiz nakts laikā viņš bez iemesla pamodies, bet citi dzirdējuši soļus.

foto: ekrānuzņēmums no video

"Tas izklausās neprātīgi, bet man ir aizdomas, ka māju ir apsēduši spoki. Ir daudz sakritību un lietu, kas notikušas. Man rodas nepārprotama sajūta, ka esmu izraudzīts šai mājai, nevis es izvēlējos māju." 

Ruperts piebilda, ka, viņaprāt, konkrētā telpa jeb slepenais seifs ar plātni "Withers and Sons", kuru viņš atradis, mēģināja piesaistīt viņa uzmanību.

"Apmēram pirms trim vai četriem mēnešiem man bija atgadījums ar gaismas ieslēgšanos un izslēgšanos. Tā nav vienīgā reize, kad mājā ir notikušas lietas, kuras es nevaru izskaidrot.

Kad tikko ievācos, bija dzirdama bungāšanās. Katru nakti es pamodos vienā un tajā pašā laikā. Šeit nakšņoja mans draugs, kurš apgalvo, ka dzirdējis soļus."

Tēmas