Melānija un Donalds Trampi prezidenta Džo Baidena inaugurācijas dienā ierodas Floridā

gallery icon
8
Slavenības
2021. gada 26. janvāris, 07:56

Donalda Trampa brāļameita izteikusies, ka onkulis neizprot "pieķeršanos un tuvību"

Jauns.lv

Jautāta par bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa laulību ar Melāniju, politiķa brāļameita Mērija Trampa izdevumam “Sunday Telegraph” pastāstījusi, ka viņas onkulis īsti neizprot tādu jēdzienu kā “pieķeršanās tuvība”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc tam, kad Donalds Tramps beidza pildīt prezidenta pienākumu, viņš kopā ar sievu Melāniju mēroja ceļu uz Floridu, kur viņiem pieder pasakaini grezna rezidence.

Donalda Trampa savrupnams “Mar-a-Lago” Floridā

gallery icon
28

Lidmašīnai nolaižoties un no tās izkāpjot, Melānijas seja šķita kā pārakmeņojusies, tajā nevarēja lasīt nekādu emociju. Tas no jauna uzjundījis runas par Trampu pāra iespējamo šķiršanos, ko vēl vairāk pastiprina nesenie Donalda brāļameitas Mērijas Trampas izteikumi par to, ka onkulis neizprot jēdzienu “intimitāte”.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Melānijas sejā nav lasāmas nekādas emocijas.

Melānija no lidmašīnas Floridā izkāpa, tērpusies modes nama “Gucci” tērpā. Viņas sejā nepakustējās ne vaibsts, kad fotogrāfi iemūžināja šo vēsturisko mirkli.

Melānija pirmā sāka kāpt lejup pa trapu, atstājot vīru aiz sevis, mājam ar roku mediju pārstāvjiem. Melānija uz brīdi atturīgi it kā “pieklājības pēc” pasmaidīja un tad savā nodabā devās uz automašīnu.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Melānija pirmā dodas uz automašīnu.

Tas pamudinājis no jauna aizdomāties, ka Trampu attiecībās, iespējams, ir krīze un drīzumā varētu sekot šķiršanās.

Donalda brāļa Freda meita Mērija Trampa izdevumam “Sunday Telegraph” apliecinājusi - viņa tic, ka onkulis patiešām mīl Melāniju, tikai pāris ne pārāk labi saprotot viens otru.

Donalds Tramps no lietus sargā tikai sevi

gallery icon
10

Mērija izteikusies, ka tēvocis nesaprot, kas ir “pieķeršanās tuvība” un “intimitāte”, bet tas spēlē būtisku lomu tajā, kāpēc šī laulība daudziem šķiet tik vēsa.

“Es nedomāju, ka viņš izprot pieķeršanos un tuvību,” norādījusi Mērija.

Brāļameita arīdzan bildusi, ka “postījumi”, ko prezidentūras laikā valstij nodarījis Donalds, esot “neaprēķināmi”, kā arī piebilda, ka ASV gaida, “lai uzzinātu, cik daudzi no tiem ir neatgriezeniski”.

Fotoizlase: Melānija Trampa, kad izskatās sadrūmusi

Fotoizlase: Melānija Trampa, kad izskatās sadrūmusi

gallery icon
57

2020. gada jūlijā Mērija Trampa izdeva grāmatu par savu onkuli “Too Much and Never Enough: How My Family Created the World´s Most Dangerous Man” (“Pārāk daudz un nepietiekami: kā mana ģimene radīja visbīstamāko cilvēku pasaulē”).

foto: Lev Radin/Pacific Press/Shutterstock/ Vida Press
Donalda Trampa brāļameitas Mērijas L. Trampas pērn izdotā grāmata par onkuli.

Rakstnieces izteikumi sekojuši pēc tam, kad CNN informēja, ka Trampu pāris pirms Baltā nama pamešanas esot nakšņojis katrs savā guļamistabā.

Zinātāji apliecinājuši, ka Melānija “nesot jutusies bēdīga”, ka jāpamet baltais nams un Vašingtona, viņa ļoti vēlējusies “atgriezties mājās”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tramps ar Melāniju pamet Balto namu

Laužot tradīciju un izvairoties no sava pēcteča Džo Baidena inaugurācijas, Līdzšinējais ASV prezidents Donalds Tramps trešdien beidzamo reizi atstājis Balto ...

gallery icon
50

Baumas par iespējamo šķiršanos uzvirmoja jau aizvadītā gada decembrī, kad Melānija viena pati sagaidīja pie Baltā nama atvedam lielo egli. Šajā svinīgajā pasākumā iepriekšējos gados pāris piedalījās kopā.

Melānija Trampa sagaida lielās Ziemassvētku egles atvešanu Baltajā namā 2020. gadā

gallery icon
24