Iet vaļā "Kūku kari". Pagaidām līderos jāņogu kūka. FOTO
Jaunā TV šova „Kūku kari” vadītāji ir maizniekmeistars Normunds Skauģis un raidījuma „Īstās latvju saimnieces” dalībniece, otrās vietas ieguvēja Ilze Briede.
2015. gada 2. septembris, 22:14

Iet vaļā "Kūku kari". Pagaidām līderos jāņogu kūka. FOTO

Jauns.lv

Desmit trešdienas kanālā LTV1 skatītāji varēs sekot līdzi vēl nebijušam TV šovam „Kūku kari”, kurā noskaidros Latvijas labāko kūku cepēju. Raidījuma veidotāji sola iepazīt jaunas kūku receptes, ko izmēģināt savā virtuvē.

Raidījumu atklāja trīs saimnieces Sanda un Ludmila no Skrundas, kā arī Līga no Kandavas. Kurzemnieces mājās pagatavoja kūkas desmit cilvēkiem, vasaras svinēšanas ballītei. Pašceptos gardumus vērtēja eksperti, raidījuma vadītāji - maizniekmeistars Normunds Skauģis un raidījuma „Īstās latvju saimnieces” dalībniece, otrās vietas ieguvēja Ilze Briede.

Pirmajā raidījumā sanākušie viesi par visgardāko kūku atzina Līgas jāņogu kūku, šim lēmumam piekrita arī raidījuma vadītāji.

Katra sērija būs stāsts par kāda reģiona trijām cepējām. Viņas ne tikai cienās raidījuma vadītājus-ekspertus ar pašu gatavotām kūkām, bet piedalīsies arī sacensībā. Dalībnieces saņems uzdevumu – īstu pasūtījumu no raidījuma vadītājiem. Tas būs kāds pasākums novadā, un viņām uz to būs jāizgatavo noteiktas tematikas un lieluma kūka. Tā, kura ar šo uzdevumu tiks galā vislabāk, arī būs uzvarētāja un izcīnīs iespēju piedalīties finālā. Tā būs spraiga cīņa par galveno balvu – 1000 EUR.

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes