"Esmu gejs un vēlos kļūt par tēvu," atklāj modes kritiķis Deniss Ševeļovs. VIDEO
Modes blogeris Deniss Ševeļovs neslēpj, ka kādreiz nākotnē gribētu kļūt par tēvu. Viņaprāt, jebkuram cilvēkam ir dabiska vēlme sevi ģenētiski turpināt.
Slavenības

"Esmu gejs un vēlos kļūt par tēvu," atklāj modes kritiķis Deniss Ševeļovs. VIDEO

Kasjauns.lv

Modes blogeris Deniss Ševeļovs neslēpj, ka viņam kā jebkuram cilvēkam ir dabiska vēlme sevi ģenētiski turpināt, tāpēc viņš jau pirms vairākiem gadiem sapratis, ka vēlas tikt pie bērna. Deniss, kurš ir vispārzināms gejs, par šo tēmu runājis ar Andri Kiviču intervijā Rīga TV24 raidījumā "Rampas ugunis".

"Esmu gejs un vēlos kļūt par tēvu," atklāj modes k...

Taču kā gejam to izdarīt tehniski? - loģisks ir Andra Kiviča jautājums. Tradicionālās attiecībās pie atvasītes lielākoties tiek klasiskā veidā, taču homoseksuāliem cilvēkiem šāds solis ir rūpīgi jāplāno, nopietni izsverot vairākus „par” un „pret”. Protams, mūsdienās ir dažādas iespējas. Deniss min dažas no tām: bērnus var adoptēt, citi izmanto arī surogātmātes palīdzību. Tiesa, viņš atzīst, ka pagaidām nav apdomājis, kāda būs viņa izvēle. „Man nav tāda „luksusa”, ka bērns var pēkšņi gadīties, dzīvojot attiecībās – un ka pēc tam tiek domāts, kā bērnu apgādāt.” Lai homoseksuāli cilvēki tiktu pie pēcnācējiem, ir nepieciešams materiāli sagatavoties, viņš atgādina. „Man noteikti būs bērns. Kā – to es vēl domāšu.”

Šī nav pirmā reize, kad Deniss Ševeļovs atklāti runā par savu seksualitāti. Viņš jau iepriekš nav slēpis dažādus privātus faktus par dzīvi, piemēram, atklājis savu skolas gadu pieredzi, tiekoties ar draudzenes vecākiem, un atgādināja: „Ja esat geji, nevajag mulsināt cilvēkus”.

Denisa stāstu skatieties TV sižetā!

Kasjauns.lv / Video: Rīga TV24, "Rampas ugunis"