foto: Publicitātes
Jānim Šipkēvicam, izrādās, ir neparasta aizraušanās
Jānis Šipkēvics raidījumā "Pasaki to skaļi".
TV
2020. gada 17. decembris, 08:33

Jānim Šipkēvicam, izrādās, ir neparasta aizraušanās

Jauns.lv

Trešdienas vakarā viesojoties kanāla "360TV" šovā "Pasaki to skaļi" un uzklausot sirsnīgus pateicības vārdus no sava dēla, "Radio SWH" boss Jānis Šipkēvics atklāja par sevi plašākai publikai mazāk zināmu faktu.

foto: Publicitātes
Jānis Šipkēvics raidījumā "Pasaki to skaļi".

Izrādās, viņš aizrāvies ar koku stādīšanu. Jānis raidījumā steidza citēt Ciceronu, kurš reiz teicis, ka dzīvē vajagot tikai divas lietas – bibliotēku un dārzu. Un ja tas ir, pārējām vienkārši neesot nozīmes. “Tāpēc man ir kādi 300 koki," atzinās Šipkēvics.

“Ja ir kāds, kuram “jumts pilnīgi aizbraucis” no koku stādīšanas, tad tas ir kungs, uz kuru es skatos. Viņš ir kā aptracis uz koku stādīšanu," tā par tēvu, kurš jau iestādījis teju veselu mežu, raidījumā sacīja Jānis Šipkēvics jaunakais.

foto: Publicitātes
Jānis Šipkēvics un Jānis Šipkēvics raidījumā "Pasaki to skaļi".

Interesanti, ka Šipkēvics kokus stādot par godu īpašiem notikumiem un cilvēkiem. Arī katram viņa bērnam un arī mazbērnam ticis savs veltījums, kas zaļos paaudzēm ilgi. “Jānim par godu ir Kanādas ozols, Tīnai – ir liepa, Oliveram ir dižskābārdis un Kristapiņam ir melnā priede," atklāja Šipkēvics.

Jāņa un Ilzes Šipkēvicu kāzas

2016. gada 22. septembrī jāvārdu Torņakalna baznīcā teica SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics un viņa dzīvesbiedre Ilze Jermacāne.

gallery icon