Slavenības
2020. gada 11. decembris, 15:55

Ziemassvētki sabojāti: Viktoriju un Deividu Bekhemus kaimiņi iedzinuši šausmās

Jauns.lv

Bijušas futbolists Deivids Bekhems (45) un viņa sieva modes dizainere Viktorija Bekhema (46) saņēmuši triecienu, kādu negaidīja. Laulātais pāris bija iecerējis pavadīt klusus Ziemassvētkus šaurā ģimenes lokā, taču viņu plāniem nebūs lemts piepildīties.

Bekhemu ģimenes Ziemassvētku ainiņas 2020. gadā

gallery icon
33

Kā atklājies, Bekhemu kaimiņi uzsākuši renovācijas darbus. Runa ir par slavenā pāra mājām Londonā, kas novērtētas 40 miljonu sterliņu mārciņu apmērā. Bijušais futbolists ar kundzi modes dizaineri pirms kāda laika centās panākt aizliegumu jebkādiem renovācijas darbiem viņu mājas tuvumā. Bekhemi to skaidroja ar nevelēšanos, lai tiktu traucēts viņu privātums.

Bekhemi nopērk māju Londonā par 40 miljoniem sterliņu mārciņu

gallery icon
6

Taču renovācijas darbi kaimiņos tomēr notiks. Tādu lēmumu pieņēmusi vietējā padome. Savukārt tas nozīmē, ka visi nepieciešami būvniecības darbi var norisināties katru dienu 10 stundu garumā, sākot jau no astoņiem rītā. Vienas no slavenākajām ģimenēm Lielbritānijā “jautrā dzīve” jau ir sākusies: kaimiņi sākuši iekšdarbu plānošanu un šīfera jumta nomaiņu.

Hārpere Bekhema no sirds priecājas par braucienu uz lauku saimniecību

gallery icon
11

Zināms, ka remontdarbu sastatnes Bekhemu kaimiņos ir uzstādītas jau pirms vairākiem mēnešiem. Otrā karantīnas viļņa laikā Bekhemi izvēlējās dzīvot savās lauku mājās Kotsvoldsā, taču nesen ir atgriezušies Londonā.

Viktorijas Bekhemas privātās dzīves ainiņas

gallery icon
30

Viktorija ne reizi vien uzsvērusi, ka Ziemassvētki ir vieni no viņas mīļākajiem svētkiem un viņa tos vienmēr ļoti gaida, lai pavadītu kopā ar ģimeni. Ja Bekhemi nolems palikt Londonā, tad svētki viņiem neizdosies tik klusi, kā bija cerējuši. Viņiem nāksies samierināties ar būvdarbu trokšņiem.

Viktorija un Deivids Bekhemi

gallery icon
20

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu.

gallery icon
12

Bekhemu pāra bērnu talanti

gallery icon
9