foto: Publicitātes
VIDEO: "Ērkšķu šova" dāmas tumšā šķērsielā metas skaidrot attiecības
TV
2020. gada 9. decembris, 18:18

VIDEO: "Ērkšķu šova" dāmas tumšā šķērsielā metas skaidrot attiecības

Jauns.lv

Strauji tuvojas šokējoši atklātā TV sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz...” ceturtās sezonas fināls un arī dāmu savstarpējās attiecības kļūst arvien saspīlētākas.

Ceturtdienas sērijā, atvadījušās no vienīgā “Ērkšķu” vīrieša – Edgara, četras pusfinālistes - Ināra, Inga, Ginta un Kristīne - ieradīsies Tukumā. Tur, Jaunmoku pilī, sievišķīgā atmosfērā ļausies numeroloģijas zinību vilinājumam, bet pēc tam metīsies azartiskā vārdu labirinta risināšanā un dosies izjādē ar zirgiem.

Taču “STV Pirmā!” un "Shortcut" skatītājiem nemanīts nepaliks fakts, ka dāmu četrinieks ir sadalījies divās arvien asāk konfliktējošās grupās - ar Ingu un Kristīni vienā frontes pusē, bet Gintu un Ināru - otrā. Nesaskaņas sasniegs apogeju, kad pēc pucēšanās elegantākajā Tukuma modes salonā, tērpušās Latvijas dizaineres tērpos, meitenes dosies svinīgās vakariņās ar šova vadītājiem Lieni Stepenu un Jāni Bukumu.

Mēreni valdījušas emocijas vakariņu laikā, neizrunātais eksplodēs brīdi pēc svinībām, kad dalībnieces pieskandinās kādu vientuļu Tukuma šķērsielu ar aicinājumiem uz "izrunāšanos kā pienākas" un fiziskiem draudiem. Īpaši “uzvilkusies” būs Ginta, kura mēģinās uz sarunu aci pret aci noķert Kristīni. Tiesa, viņa konfliktos neielaidīsies un draudzeni steigs aizstāvēt Inga, kura Gintas virzienā raidīs lamuvārdus. Vai kādai no dāmām skaļais konflikts izrādīsies liktenīgs?

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas dalībnieces

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas dalībnieces.

gallery icon
11