foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.
Romantisks pārsteigums! "Ērkšķu šovā" izskan bildinājums
TV
2020. gada 2. decembris, 15:35

Romantisks pārsteigums! "Ērkšķu šovā" izskan bildinājums

Jauns.lv

Kā liecina publiskotais ieskats “Caur ērkšķiem uz...” jaunākajā sērijā, ceturtdienas vakarā “STV Pirmā!” un arī “Shortcut” skatītāji tiks lutināti ar ilgi gaidītiem mirkļiem un arī negaidītu pārsteigumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pie jaunā “Ērkšķu” sasaukuma Ventspilī viesos ieradīsies iepriekšējo projekta sezonu kolorītākās dalībnieces. Tiesa, kolēģes vis netiks uzņemtas atplēstām rokām - draudzības un sirsnīgas tikšanās vietā uzvirmos klaja nepatika un pat skarbāku vārdu apmaiņa. Jaunpienācējas būs īpaši izbrīnītas par Edgara klātbūtni šovā un vienīgā vīrieša ķircināšana uzņems tik lielus apgriezienus, ka Edgars pat sasolīs kādai no viešņām sadot “pa muti".

Tomēr līdzās tik spilgto dāmu kopīgiem piedzīvojumiem un pat plikumu “zibināšanai” pirtiņā skatītājus gaida kāds īpaši romantisks pārsteigums. Izmantojot izdevību, ka “Ērkšķi” piestājuši Kristīnes dzimtajā pusē Ventspilī, viņas draugs būs apņēmies savu izredzēto bildināt un sarūpēs viņai negaidītu pārsteigumu. Kristīne posīsies it kā uz tikšanos ar ekspertu, taču viņu pie romantiski saklāta galda gaidīs mīļotais Artūrs.

Vai pārsteigums izdosies, Kristīne būs gatava teikt jāvārdu un arī šajā sezonā “Ērkšķos” gaidāmas kāzas?

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas dalībnieces

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas dalībnieces.

gallery icon
11