Slavenības
2020. gada 2. decembris, 10:00

Džūda Lovs par gaidāmo pandēmiju zināja jau kopš 2011. gada

Jauns.lv

Britu teātra un kino aktieris Džūda Lovs (47) zinājis par pandēmijas iespējamību jau kopš 2011. gada. Par to viņš stāsta video intervijā, kas publicēta žurnāla GQ “YouTube” kanālā.

foto: Kristina Bumphrey/Starpix/Shutterstock/ Vida Press
Jude Law

Džūda Lovs atklāj, ka zinātnieki, kas konsultējuši Stīvenu Soderbergu filmas “Infekcija” (“Contagion”) uzņemšanas laikā, brīdinājuši par šādas pandēmijas iespējamību reālajā dzīvē. “Bija skaidrs, ka kaut kas tāds patiešām notiks,” izteicies Lovs, kurš filmā atveidoja vienu no galvenajām lomām.

Džūds Lo filmā “Infekcija” (2011)

gallery icon
4

“Zinātnieki, kas sadarbojās ar Stīvenu Soderbergu, bija pieredzējuši un izglītoti cilvēki,” norāda aktieris. Pēc viņa domām, eksperti skaidri zinājuši, ka šāds pandēmijas vilnis ir reāli iespējams.

Zinātnieki pateikuši aktieriem un filmēšanas grupai, ka pandēmija būs. “Jautājums bija “kad būs”, nevis “vai būs”,” ekspertu viedokli atceras Lovs.

foto: ekrānuzņēmums no video
Vīrusa pandēmijas skartās teritorijas filmā “Infekcija”.

Aktieris precizē, ka zinātnieki visu aprakstījuši tieši tā, kā tas tagad notiek. “Ir biedējoši ko tādu uzzināt filmēšanas laukumā,” apliecina Lovs.

Džūds Lo ar sievu Filipu Koanu

gallery icon
23

Holivudas trillerī “Infekcija”, kas uz ekrāniem iznāca 2011. gadā, stāstīts par kāda nezināma vīrusa izraisītu pandēmiju, kas pārņēmusi visu pasauli. Galvenās lomas filmā atveido Mets Deimons, Gvineta Paltrova, Džūda Lovs un Keita Vinsleta.