Slavenības
2020. gada 1. decembris, 11:36

Maikla Džeksona bijusī sieva pastāstījusi par popmūzikas karaļa attiecībām ar saviem bērniem

Jauns.lv

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona (1958-2009) bijusī sieva un divu vecāko bērnu māte Debija Rova (61) pastāstījusi par viņa attiecībām ar saviem bērniem. Sieviete apgalvo, ka centusies pildīt vecāku pienākumus, lai gan pašai tajā laikā nav bijusi ne mazākā vēlēšanās būt par māti. Rovas teikto citā izdevums “The Mirror”.

Maikls Džeksons un Debija Rova ar abiem bērniem

Maikls Džeksons ar tolaik vēl sievu Debiju Rovu un kopīgajiem bērniem Prinsu Maiklu un Parisu.

gallery icon
20

Medmāsa Debija Rova dziedātājam dāvājusi divus bērnus – Prinsu un Parisu. “Es to izdarīju tāpēc, lai viņš kļūtu par tēvu, nevis tāpēc, lai pati kļūtu par māti,” atzinusies sieviete.

Tā maskējās Maikls Džeksons un slēpa savu bērnu sejas

gallery icon
17

Pēc viņas teiktā, Džeksons izdarījis visu, lai viņa bērni būtu laimīgi un veseli, viņa bērnu audzināšanā neesot pārāk iesaistījusies. Rova neesot mainījusi mazajiem autiņbiksītes un cēlusies pa naktīm mierināt raudošos pat, ja bijusi viņiem līdzās.

Maikla Džeksona bērni tēva 60. gadu jubilejas pasākumā

Parisa un Prinss Maikls Džeksoni tēva popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dimanta jubilejas pasākumā Lasvegasā.

gallery icon
5

Pēc meitas Parisas nākšanas pasaulē pāris 1999. gadā laulību šķīris. Abi kopīgi vienojušies, ka visas aizbildnības tiesības piešķir bērnu tēvam Maiklam Džeksonam.

Parisas Džeksones skaistās zilās acis

Maikla Džeksona meitas Parisas Džeksones grima māksliniece atklāj, ka šīs bēbīšzilās acis esot „reta ģenētiska forma”. Pētnieki secinājuši, ka tās, ...

gallery icon
27

Popmūzikas karaļa pirmā sieva Liza Marija Preslija (52) arī atzinusies, ka nav vēlējusies bērnus. Tas esot kļuvis par klupšanas akmeni abu attiecībās. Viņi nav spējuši rast kompromisu tieši šajā jautājumā un tāpēc šķīrušies.

Maikla Džeksona vecākais dēls Prinss dodas uz TV studiju

19 gadus vecais filantrops Prinss Maikls Džeksons manīts Kalifornijā, kad devās uz TV studiju „Extra TV”, stāstīja par labdarības organizāciju ...

gallery icon
10

Džeksona jaunākais dēls Blankets apmeklē boksu

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona jaunākais dēls Blankets apmeklē boksu.

gallery icon
11

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dzīve

gallery icon
21