Trakā pasaule
2020. gada 25. novembris, 16:29

Meitene nofotografēja kaķēnu, bet pēc tam bildē pamanīja kādu īpašu niansi

Jauns.lv

Matilda Kantora no Dānijas pilsētas Orhūsas nesen ciemojās pie savas draudzenes Kamillas Tolstrupas. Pirms kāda laika Matildas draudzene bija tikusi pie jauna kaķēna, kuram devusi vārdu Killija. Viešņa bija tik lielā sajūsmā, ka vairākas reizes dzīvnieku nofotografēja, bet pēcāk, apskatot uzņemtos foto, pamanīja ko neordināru.

Pēcāk, skatoties fotogrāfijas, Matilda piefiksēja, ka no bildēm kāds skatās arī uz viņu pašu. Sākotnēji meitene sajuta ciešu skatienu, bet pēc tam pamanīja arī vīrieša siluetu. Cieši ieskatoties, Kantora atskārta, ka no spalvainās dzīvnieka auss viņā veras Ādolfs Hitlers. Sieviete uzskata, ka "portretā" redzami kādreizējā nacistu līdera raksturīgie sejas vaibsti - acis, deguns un ūsas.

foto: Facebook
Meitene uzskata, ka dzīvnieka spalvainajā ausī saskatījusi Hitlera vaibstus.

Kad meitene šo attēlu publicēja savā "Facebook" profilā, cilvēki komentāros sāka diskutēt un apspriest, kam siluets ir līdzīgs. Parādījās arī cita versija - tas varētu būt amerikāņu rakstnieks Edgars Alans Po.

"Es ticu, ka pasaulē ir daudz kas vairāk, nekā paradīze un zeme. Kopš brīža, kad publicēju šo attēlu, daudzi cilvēki sāka domāt, kas tas ir. Bija arī daudz komentāru par to, cik tas viss ir dīvaini un biedējoši," komentēja Matilda.