foto: Publicitātes
Roberto Meloni atklāj, ka viņa radinieks bijis Frenka Sinatras pavārs
Roberto Meloni.
TV
2020. gada 23. novembris, 12:59

Roberto Meloni atklāj, ka viņa radinieks bijis Frenka Sinatras pavārs

Jauns.lv

Viesojoties kanāla "360TV" šovā "Vakars uz dīvāna", kas pie skatītājiem nonāks jau šovakar, vienmēr pozitīvais Roberto Meloni atklās līdz šim nezināmu faktu par sevi un savu ģimeni.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izrādās, viņa radinieks bijis pasaulslavenā dziedātāja Frenka Sinatras pavārs un, iespējams, tieši no viņa Roberto mantojis mīlestību pret ēdienu un kulināriju.

foto: Publicitātes
Roberto šovā "Vakars uz dīvāna".

“Mana tēta ģimenē bija astoņi brāļi, un tētis ir vecākais. Man ir trīs onkuļi, kuri ir pavāri,” raidījumā sacīs Roberto un pajokos, ka nevarot saprast, kāpēc nekas no radinieku talantiem nav iedzimis arī viņā. “Es taču, kad sāku strādāt, nevarēju atšķirt sīpolu no ķiploka. Es tikai ēdu,” smejoties sacīs šarmantais itālietis.

Vaicāts, vai zina, ko vislabprātāk ēdis Frenks Sinatra, Roberto sacīs, ka onkulis esot pratis gatavot ļoti garšīgu pīli un tā savulaik īpaši garšojusi arī leģendārajam dziedātājam. Interesanti, ka Roberto onkulis esot servējis maltīti arī aktierim Čārlijam Čaplinam. Tiesa, par viņu klīstot nostāsti, ka mēmā kino zvaigzne esot bijis visai cimperlīgs un prasīgs viesis.

Roberto Meloni dzīves ainiņas

Roberto Meloni dzīves ainiņas.

gallery icon
69