Ieskats "Lauku sētas" septītās sezonas astotajā raidījumā

Ieskats TV šova "Lauku sēta" septītās sezonas astotajā raidījumā.

gallery icon
38
TV
2020. gada 20. novembris, 19:33

FOTO: pikanti kadri "Lauku sētā" - tur notiek joksēšanās un pirtošanās

Jauns.lv

Šovakar kanāla TV6 šovā “Lauku sēta” dalībniekus sagaida svētīgs darbs – baznīcas uzpošana svētkiem, pēc kā dalībniekus sagaidīs īsts spa! Tāpat arī Jānis paziņos, ka dalībniekiem ir iespēja iegūt talismanu, kas pasargās dalībnieku no izbalsošanas. Kurš dalībnieks pametīs šovu, bet kuram būs iespēja iegūt imunitāti?

Astotajā nedēļā saimniecei padomā ļoti svētīgs darbs - doties uz baznīcu. Ģipkas baznīcai šogad jubileja, un "Lauku sētas" dalībniekiem ir iespēja visiem kopā baznīcu sagatavot šiem svētkiem. Venēra izrādīsies īpaši drosmīga, dodoties mazgāt logus uz baznīcas jumta. Dalībnieki paspēs gan kārtīgi paveikt darbu, gan uzdejot ērģeļu pavadībā, savukārt Agnim baznīcā paliks slikti...

Pēc svētīgā darba baznīcā dalībnieki dosies atpakaļ uz "Lauku sētu" pabeigt darbus un, protams, meklēt talismanu. Dažiem dalībniekiem prāts uz talismana meklēšanu nenesīsies it nemaz, taču cits jau būs izložņājis visus krūmus, lai atrastu īpašo talismanu, kurš sniegs lielu priekšrocību izbalsošanā.

Vakara spa un sevis palutināšanu nepacietīgi gaida visi "Lauku sētas dalībnieki", dāmas cītīgi lasa ogas un dabas veltes, lai izveidotu īpašos lauku skrubīšus, ar kuriem ieskrubēties pašu pirtiņā. Tomēr kopā ar dāmām pirtī dosies vien Ingus! Kur būs pārējie kungi?

Skaties “Lauku sētu” piektdienās plkst. 21.00 kanālā TV6 un sev ērtā vietā un laikā nākamās paaudzes televīzijā Go3!