foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Jānis Stībelis atklāj trakākos piedzīvojumus kopā ar Laimu Vaikuli
Laima un Jānis uz vienas skatuves koncertos dzied jau daudzus gadus.
Slavenības
2020. gada 17. novembris, 12:45

Jānis Stībelis atklāj trakākos piedzīvojumus kopā ar Laimu Vaikuli

Jauns.lv

Populārās skatuves dīvas Laimas Vaikules un dziedātāja Jāņa Stībeļa starpā valda īpaša dzirkstelīte – viņi neslēpj, ka ir ne tikai skatuves partneri, bet arī dvēseles radinieki. Iespējams, tieši tāpēc kanāla "360TV" šovā “Pasaki to skaļi”, kas pie skatītājiem nonāks trešdienas vakarā, “paldies” vārdus Jānis būs izvēlējies veltīt tieši šarmantajai Laimai Vaikulei.

Laimas samtaino balsi pazīst ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē, kopā ar Jāni viņi uzstājušies ne vienā vien koncertā. Vēl vairāk – abi piedzīvojuši virkni komisku dēku. Izrādās, Jānis Stībelis pat Laimas dēļ esot nokritis no skatuves. Kādā koncertā Kijevā Laima pēc mēģinājuma lūgusi pārvietot skatuves monitorus, un Stībelim atmiņā palicis, ka aiz tiem vēl ir aptuveni metrs līdz skatuves beigām. Liels bijis viņa pārsteigums, kad koncerta laikā šī “drošības metra” vairs nav bijis, un tā dziedātājs burtiski ievēlies skatītāju rindās.

Tāpat sarunu šovā Laimas Vaikules un Jāņa Stībeļa sirsnīgus smieklus izpelnīsies kāds atgadījums, kas skaidri iezīmē, cik populārā dīva ir prasīga un atbildīga. Jānim un Laimai kopā ar pavadošajiem mūziķiem savulaik bijis jālido uz koncertu Kazahstānā, bet piloti sacījuši, ka galamērķī neesot notīrīts skrejceļš un nebūs iespējams nosēsties. Kamēr pārējie sabijušies un jau plānojuši, kā atcelt koncertu, Laima drosmīgi sacījusi: “Notīrīs – laižam!“

Ar Laimu Vaikuli, "Carnival Youth" un Latvijas hiphoperiem nosvinēti Kauguru svētki

gallery icon
254

Skatītājiem būs iespēja Laimu Vaikuli satikt ne tikai “Pasaki to skaļi” studijā, bet arī viņas Jūrmalas rezidencē, kurp viesos būs devis Lauris Reiniks. Dziedātāja viņam parādīs kā savu īpaši loloto dārzu, tā savus mīluļus suņus. “Pasaki to skaļi” ar Laimu Vaikuli un Jāni Stībeli lūkojams trešdien, 18. novembrī plkst. 21, kanālā 360TV.

Tā izskatās Laimas Vaikules īpašumā 2019. gada vasarā

Tā izskatās estrādes zvaigznes Laimas Vaikules Jūrmalas īpašumā 2019. gada vasarā.

gallery icon
24