Dž.Dž.Džilindžera sieva Inga Grencberga atklāj pikantu noslēpumu - viņa ļāvusies vagīnas dūmošanas rituālam
foto: Publicitātes
TV
2020. gada 16. novembrī, 14:20

Dž.Dž.Džilindžera sieva Inga Grencberga atklāj pikantu noslēpumu - viņa ļāvusies vagīnas dūmošanas rituālam

Jauns.lv

Viesojoties kanāla "360TV" šovā "Vakars uz dīvāna", skandalozā režisora Dž.Dž. Džilindžera sestajai sievai - rakstniecei un mārketinga speciālistei Inga Grencberga - šova vadītājs Nauris Brikmanis uzdeva arī visai pikantu jautājumu. Viņš vēlējās ko vairāk noskaidrot par kādu savdabīgu rituālu – vagīnas dūmošanu, kam reiz ceļojuma laikā Bali ļāvusies rakstniece.

Dž.Dž.Džilindžera sieva Inga Grencberga atklāj pik...

Tiesa, šova vadītājam jau pats jautājums izraisīja milzu smieklu vētru, jo Nauris dūmošanu bija sajaucis ar kūpināšanu, radot visai neparastas asociācijas.

“Ja latviešiem ir tipiski pirts rituāli, tad arī Bali ir pirts rituāli, kuri sevī ietver arī šo procedūru – vagīnas dūmošanu," pacietīgi gaidot, kamēr šova vadītājs pārvarēs smieklu lēkmi, skaidroja Grencberga, piebilstot, ka pats rituāls ir ļoti skaists un emocionāls.

Džilindžers ar sesto sievu Ingu Grencbergu

Džilindžers ar sesto sievu Ingu Grencbergu.

Savukārt jau šovakar “Vakarā uz dīvāna” kanāla "360TV" skatītājus ar neparastām Valsts svētku svinēšanas tradīcijām pārsteigs košā Gundega Skudriņa, kura arī atklās, kādas ir viņas ģimenes svētku tradīcijas un dos vērtīgus padomus, kā šogad radīt svētku sajūtu ik katrā mājā.