Alise Polačenko pamet melošanas seriālu un aizbrauc no Latvijas
Seriāla „Viņas melo labāk” zvaigzne Alise Polačenko pārcēlusies uz dzīvi Helsinkos un vairs nebūs redzama seriālā „Viņas melo labāk”.
Slavenības
2015. gada 17. septembris, 05:59

Alise Polačenko pamet melošanas seriālu un aizbrauc no Latvijas

Jauns.lv

Aktrise Alise Polačenko (25) šajā vasarā nospēlēja savas varones pēdējos kadrus seriālā „Viņas melo labāk” un nu pārcēlusies uz dzīvi Helsinkos pie drauga Edgara.

„Uzskatu, ka ilgāk par trim sezonām vienā projektā aktierim filmēties nav ieteicams. Pārāk ātri pierod un sāk riņķot pa apli. Tā nevar. Labāk uzsākt kaut ko jaunu, kas liek iedegties un dod azartu strādāt. Es spēju vairāk un citādi,” teic aktrise, seriāla „Viņas melo labāk” Jolantas lomas atveidotāja Alise Polačenko.

Pēc trim nofilmētām seriāla sezonām viņas privātajā dzīvē notikušas pārmaiņas, proti, viņa mainījusi dzīvesvietu. Alise ar draugu Edgaru šovasar iekārtojusi jaunu kopīgu mājokli Somijas galvaspilsētā Helsinkos, kas jau vairākus gadus ir aktrises dzīvesbiedra darba vieta. Turklāt Alise Helsinkos ir uzsākusi maģistra studijas starptautiskajā biznesā.

Aktiera darbam Polačenko punktu gan pagaidām neplāno pielikt. Helsinkus no Rīgas šķir nieka 45 minūšu lidojums, tāpēc viņa vienmēr ir gatava arī jauniem projektiem Latvijā. „Helsinkus saucu par savām mājām, bet Rīga ir vieta, kur joprojām strādāju,” uzsver Alise. Šobrīd aktrise Rīgā darbojas jaunos filmu projektos, piemēram, Latvijas un Japānas kopīgi veidotā filmā „Maģiskais kimono”, kā arī turpina spēlēt izrādēs Latvijas Nacionālajā teātrī un Valmieras Drāmas teātrī. „Mīlu savu profesiju un netaisos pārraut saikni ar to. Esmu priecīga par jauniem projektiem, tie dod enerģiju, un šobrīd viss virzās tā, kā tam jānotiek,” bilst Polačenko.


Kasjauns.lv / Foto: no Alises Polačenko privātā arhīva, publicitātes, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva