Slavenības
2020. gada 8. novembris, 18:07

"Viņa skaita minūtes, kad varēs izšķirties" - vai Donalds Tramps zaudēs arī sievu?

Jauns.lv

Viņš ir zaudējis ASV prezidenta vēlēšanās, bet vai Donalds Tramps zaudēs arī savu sievu - Melāniju Trampu? Šādu jautājumu iztirzājuši ārvalstu tabloīdi.

Melānija Trampa izplūda asarās, kad viņas vīrs 2016. gadā kļuva par ASV prezidentu. Viņa neesot ticējusi, ka Donalds tiešām uzvarēs. Melānija gaidīja piecus mēnešus, lai no Ņujorkas pārvāktos uz Vašingtonu, jo abu dēlam Baronam vajadzējis pabeigt skolu.

Melānija Trampa vēlēšanu iecirknī Floridā

gallery icon
9

Tomēr Melānijas bijusī asistente Stefānija Vinstone-Volkofa apgalvo, ka viņa vienojusies par to, lai Baronam pienāktos vienāda daļa no Trampa bagātībām. Vinstone-Volkofa norāda, ka Trampiem Baltajā namā bijušas atsevišķas guļamistabas, bet pašas laulības ir kā tikai "darījums".

Donalds Tramps vēlēšanu rezultātu pasludināšanas laikā spēlē golfu

Neilgi pirms tam, kad sestdien plašsaziņas līdzekļos izskanēja ziņas par Džo Baidena uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās, viņa pretinieks Donalds Tramps ...

gallery icon
14

Tikmēr Trampa bijusī asistente Omarosa Manigolta-Ņūmena uzsver, ka pāra 15 gadu ilgajai laulībai esot pienācis gals: "Melānija skaita minūtes, līdz viņš būs prom no ofisa un viņa varēs izšķirties. Ja viņa censtos panākt vislielāko pazemojumu un aiziet, kamēr viņš vēl ir amatā, viņš atrastu veidu, kā viņu sodīt." 

Par spīti daudzajiem brīžiem, kad Melānija publikā vēsi izturējusies pret Trampu, ASV pirmā lēdija vienmēr apgalvojusi, ka viņas attiecības ar vīru esot lieliskas. Melānija uzsver, ka abi nekad nestrīdas.

Trampu laulības līgums paredz, ka viņa otrā sieva Mārla Meipla nedrīkst publicēt grāmatas vai sniegt kritiskas intervijas par nu jau bijušo ASV prezidentu. Tiek uzskatīts, ka Melānijai ar Trampu ir līdzīga vienošanās. 

Jauns.lv jau ziņoja, ka prezidenta vēlēšanās ir uzvarējis demokrāts Džo Baidens, kļūstot par 46. Amerikas Savienoto Valstu prezidentu.