Slavenības
2020. gada 6. novembris, 12:44

Atklājies, kāpēc Breds Pits pēc šķiršanās no vācu modeles mājās apmeklējis Džoliju

Jauns.lv

Pēc tam, kad apstiprinājās ziņa, ka aktieris Breds Pits pārtraucis attiecības ar modeli Nikolu Poturalski, aculiecinieki manījuši viņu pie bijušās sievas Andželinas Džolijas mājām Losandželosā. “Oskara” balvas laureāts turp devies baltā “Tesla” automašīnā. Kā vēlāk atklājies, ciemošanās vienīgais iemesls nav bijis tikai bērnu satikšana.

Modele Nikola Poturalski

gallery icon

Kāds vārdā nenosaukts ziņu pienesējs britu laikrakstam “The Sun” apgalvojis, ka 56 gadus vecais aktieris izmisīgi vēloties salīgt mieru ar šķirto sievu un bērniem. Pita plānos ir pārtraukt ieilgušo tiesas prāvu aizbildnības jautājumos pār abu sešiem kopīgajiem bērniem, kas ilgst jau kopš 2016. gada.

Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

gallery icon

“Viss ir pārāk ieildzis, un viņa lielākā vēlēšanās ir, lai abi vienotos par pēc iespējas vairāk jautājumiem ārpus tiesas zāles. Lai ko nolemtu tiesnesis, viņi rūpēsies par saviem bērniem līdz savai pēdējai stundiņai,” apliecinājis zinātājs, norādot, ka pēdējā laikā Pits un Džolija sākuši tikties biežāk.

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon

Tajā pašā laikā abu skandalozā prāva par aizbildniecību solās izvērsties par pašu vērienīgāko visā Holivudas vēsturē. Breds uz tiesu uzaicinājis 21 liecinieku, Andželina – septiņus lieciniekus. Aktieris nepārprotami vēlas pārliecināt tiesnesi, ka ir uzticams tēvs.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon