Slavenības
2020. gada 5. novembris, 06:08

Džonijs Deps zaudē sievas sišanas tiesas prāvā un izmisīgi cenšas saglābt aktiera karjeru

Jauns.lv

Džonijs Deps ir viena no lielākajām zvaigznēm Holivudā. Pateicoties viņa aktiermeistarībai, vairākas filmas ieguvušas kulta statusu, bet tēli palikuši neizdzēšamā atmiņā. Viņu skaitā var minēt kapteini Džeku Sperovu no “Karību jūras pirātiem”, Edvardu Šķērroci no tāda paša nosaukuma filmas un Villiju Vonku no “Čārlija un šokolādes fabrikas”. Taču tagad aktiera karjera ir apdraudēta…

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Džonijs Deps un Ambera Hērda ierodas Londonas Augstākajā tiesā 2020. gada 16. jūlijā

gallery icon
24

Tiesas prāva, kurā Džonijs Deps apsūdzēja izdevumu “The Sun” apmelošanā, noslēgusies nelabvēlīgi Holivudas aktierim. Tiesnesis tomēr atzinis viņu par sievas sitēju. Tagad Depam priekšā ir vislielākais izaicinājums: kā saglabāt savu spožo aktiera karjeru. Pēc šāda tiesas iznākuma tas varētu būt problemātiski.

Džonijs Deps ierodas uz tiesu Londonā 2020. gada 26. februārī

gallery icon
10

Industrijas eksperti prognozē, ka 57 gadus vecā aktiera karjera cietīs krahu pēc tam, kad viņš ar tiesas lēmumu atzīts kā nežēlīgs, rupjš un no narkotikām atkarīgs varmāka.

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...

gallery icon
7

Šis lēmums raisījis krīzes situāciju viņa jaunākās filmas “Fantastic Beasts 3” aizkulisēs. Pie šī kino projekta Deps strādā jau sešas nedēļas, bet atliek tikai minēt, kā notikumi risināsies tālāk.

Džonija Depa spožākās lomas

Holivudas zvaigznes Džonija Depa spožākās lomas.

gallery icon
21

Džonijam paredzēts atgriezties tumšā burvja Gellerta Grindelvalda lomā “Harija Potera” sāgas blakusprojektā “Fantastic Beasts 3”, kurā viņa kolēģi ir Edijs Redmeins un Džūda Lo. “Fantastic Beasts” stāsta par notikumiem burvju pasaulē vairākas desmitgades pirms Harija Potera piedzīvojumiem.

Džonijs Deps bāros, restorānos un alkohola reibumā

Aktieris Džonijs Deps bāros, restorānos un alkohola reibumā.

gallery icon
11

Studijas “Warner Bros” vadība jau iepriekš norādījusi, ka esot par vēlu izsvītrot Depu no projekta.

Taču studijai tagad nākas saskarties ar pieaugošu spiedienu no komandas puses, kas ir šausmas par tiesas spriedumu. Turpretī citi ir pārliecināti, ka būs ļoti grūti reklamēt šo filmu – kurai paredzēts iznākt nākamgad – un gūt komerciālus panākumus, ja tajā vienā no galvenajām lomām ir aktieris ar tik sliktu reputāciju.

Džonijs Deps sniedz autogrāfus faniem Berlīnē

Holivudas zvaigzne Džonijs Deps sniedz autogrāfus faniem Berlīnē.

gallery icon
6

Zinātāji norāda, ka īpaši satrauktas šobrīd ir daiļā dzimuma pārstāves, kas saistītas ar šo kino projektu un dzirdējušas tieslietas nianses, to skaitā tiesneša spriedumu, ka Deps savu tā laika sievu aktrisi Amberu Hērdu fiziski ietekmējis 12 reizes.

Džonijs Deps un Ambera Hērda, apmeklējot filmas „The Rum Diary” reklāmas pasākumus

gallery icon
18

“Darbs pie filmas norisinās aizvadīto 45 dienu garumā, un Džonijam tajā ir ārkārtīgi svarīga loma,” norādījis zinātājs.

“Tas ir klajā pretrunā ar #MeToo būtību, ja “Warner Bros” izvēlas viņu paturēt. Bet pašreizējā situācijā viņi viņu atbalstīs, un filmēšana turpinās.”

“Ir ļoti daudz jautājumu par to, kāpēc tā ir.”

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon
8

Šī ir kārtējā krīzes situācija, kas skārusi darbu pie franšīzes trešās filmas.

Vasarā bargi kritizēta tika “Fantastic Beasts” autore rakstniece Džoana K. Roulinga par viņas izteikumiem par transpersonām. Savukārt aprīlī fanus šokēja video, kurā aktieris Ezra Millers (28) bija nofilmēts, pie krodziņa Islandē nogrūžam zemē sievieti un viņu žņaudzam.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Deps ar aktiera darbu ir nopelnījis vairākus simtus miljonus ASV dolāru un ir viens no vairāk pelnošajiem savas paaudzes aktieriem.

Džonijs Deps „Karību jūras pirātu” 2011. gadā iznākušajā filmā

gallery icon
19

Viņa pirmā loma Holivudas filmā bija 1984. gadā uzņemtajā kinolentē “A Nightmare On Elm Street”, kurā viņš atveidoja sērijveida slepkavas Fredija Krīgera upuri.

Vēlāk aktierim izveidojās ilgstoša un veiksmīga sadarbība ar gotisko fantāzijas filmu režisoru Timu Bērtonu. Džonijs Deps nofilmējies astoņās viņa filmās, to skaitā kinolentē “Charlie And The Choclate Factory”.

Džonijs Deps skūpsta sievu uz sarkanā paklāja

Pēc trīs gadus ilgas kopābūšanas Holivudas zvaigzne Džonijs Deps 2015. gada februārī apprecēja draudzeni aktrisi Amberu Herdu. Kaisle pāra attiecībās ...

gallery icon
13

Deps honorārā par vienu filmu prasa, kā minimums, 15,5 miljonus sterliņu mārciņu. Tiesas sēdēs viņš apliecinājis, ka laika posmā no 2008. gada līdz 2015. gadam par kapteiņa Džeka Sperova lomas atveidošanu “Karību jūras pirātu” franšīzē viņš nopelnījis 500 miljonus sterliņu mārciņu.

Par darbu filmā “Alise Brīnumzemē” aktieris nopelnījis 50 miljonus sterliņu mārciņu.

Tagad viņa nākamās lomas un dāsni apmaksātie reklāmas kontrakti – to skaitā ilgtermiņa sadarbība ar “Dior” kā zīmola pēc skūšanās produktu sērijas “Sauvage” reklāmas sejai – ir zem ļoti lielas jautājuma zīmes.

Džonijs Deps izģērbjas Merilina Mensona jaunajā videoklipā

Aktieris Džonijs Deps jaunajā Merilina Mensona mūzikas videoklipā vētraini izklaidējas trijatā.

gallery icon
39

Trīsarpus nedēļu laikā Londonas Augstākā tiesa uzklausīja baisas atklāsmes par Depa alkohola un narkotiku ļaunprātīgu lietošanu, nepamatotu greizsirdību un vardarbības izpausmēm.

Tiesnesis Džastiss Nikols noraidījis aktiera apsūdzību, ka Ambera Hērda (34) ir “zelta meklētāja”, kas izdomāja stāstu par vardarbību savā iepriekš “iestudētajā viltus drāmā”.

Reklāmas aģentūras “M&C Saatchi” vadītājs Ričards Tompsons tiesas verdiktu salīdzina ar “auto avāriju”, kurā tagad iekļuvis Deps.

Džonijs Deps un Ambera Herda svin kāzas Bahamu salās

2015. gada 4. februārī Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktierim piederošajās mājās Losandželosā. 8. februārī pāris teica ...

gallery icon
18

“Mēs vienmēr esam zinājuši, ka viņš ir dumpinieks, atcerēsimies deviņdesmitos gadus, kad viņš kopā ar [supermodeli] Keitu Mosu demolēja viesnīcas istabiņas. Tā ir daļa no viņa reputācijas. Taču šis jau sniedzas ārpus veselā saprāta robežām.”

“Viņa trīs lielākie sadarbības partneri ir “Warner Bros”, “Disney” un “Sauvage”. Tagad viņiem ir jāpieņem ļoti nopietni lēmumi.”