Slavenības
2020. gada 3. novembris, 09:23

Māmiņas cerībās esošā Emīlija Ratažkovski atkārtojusi Demijas Mūras kulta fotogrāfiju

Jauns.lv

29 gadus vecā modele Emīlija Ratažkovski, kurai ļoti patīk pozēt pikantām fotogrāfijām, nesen atklājusi, ka viņas dzīve kardināli mainīsies. Viņa gatavojas kļūt par māmiņu. Šis būs Emīlijas un viņas vīra producenta Sebastiana Bēra-Maklarda pirmais kopīgais bērns. Par gaidāmo ģimenes pieaugumu fani pat nenojauta, bet modele jau ir gaidību laika pusē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Emīlija Ratažkovski rāda, kā mainās viņas augums, gaidot mazuli

gallery icon
5

Pēc tam, kad Emīlija Ratažkovski publiski atklāja, ka ir mātes cerībās, viņa sākusi aktīvi dalīties dažādās gaidību laika niansēs. Modelei un “Instagram” zvaigznei vienmēr paticis atkailināt augumu fotogrāfijās, arī delikātais stāvoklis nav tam izņēmums. Viņa dievinot savas jaunās auguma izmaiņas un deg nepacietībā iemūžināt (un atrādīt!) katru brīdi, lai tas paliktu vēlākai piemiņai.

Emīlija Ratažkovski demonstrē augošo topošās māmiņas vēderiņu

gallery icon
16

Šoreiz Emīlija nolēmusi atkārtot vienu no visu laiku vispopulārākajām slaveno topošo māmiņu fotogrāfijām.

foto: Instagram

Tālajā 1991. gadā aktrise Demija Mūra apakšveļā pozēja žurnāla “Vanity Fair” vākam, kad bija grūtniecības pēdējos mēnešos ar savu otro meitu. Šī pikantā, bet tajā pašā laikā ļoti valdzinošā foto autore ir slavenā Annija Leibovica. Aktiera Brūsa Villisa tā laika sievai bija īsi laumiņas griezuma mati, kas tagad no jauna iemantojuši lielu popularitāti.

Emīlija Ratažkovski atkārtojusi valdzinošo fotogrāfiju. Lai tā izdotos pēc iespējas līdzīgāka, modele uzlikusi īsu matu parūku un novilkusi drēbes. Viņa fotogrāfijai pozē apakšveļā un baltā kreklā, kas atkailina viņas plecus. Vienu roku Emīlija uzlikusi uz jostasvietas, bet otru uz vēdera, kas jau sāk iegūt redzamas topošās māmiņas aprises.

Emīlija jau paguvusi sniegt atklātu interviju par saviem bērna audzināšanas plāniem. Sarunā ar “Vogue” reportieri viņa atzinusi, ka vēlas ļaut bērnam pašam izvēlēties savu dzimumu, kad viņš paaugsies. Ratažkovski uzskata, ka nevienam nav tiesību izlemt bērna paša vietā.

Emīlija Ratažkovski juvelierizstrādājumu zīmola „Jacquie Aiche” reklāmā

gallery icon
8

Modele Emīlija Ratažkovski uz pasākumu dodas apakšveļā

Modele Emīlija Ratažkovski uz pasākumu devusies zīmola „Gooseberry Intimates” melnā mežģīņu apakšveļā. Vēlāk viņa parādījusi, ka tāds pats bodijs viņai ...

gallery icon
3