Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pārsteigums - šovu "Lauku sēta" negaidīti pamet divi dalībnieki
foto: Publicitātes
TV

Pārsteigums - šovu "Lauku sēta" negaidīti pamet divi dalībnieki

Jauns.lv

Telekanāla TV6 šovā “Lauku sēta” rit jau piektā darba nedēļa un saimniecei padomā jauni darbi, šoreiz pavisam nopietns izaicinājums - āra baseina atjaunošana. Pirms darbu veikšanas raidījuma vadītājs Jānis paziņo, ka šajā nedēļā "Lauku sētuČ pametīs divi dalībnieki, un spriedze dalībnieku vidū paliek aizvien lielāka. Spēka komandai darba vadītājs šoreiz Agnis, turpretī Dailes komandu vadīs Sintija.

Pārsteigums - šovu "Lauku sēta" negaidīti pamet di...

Lai arī “Lauku sētā” darbu ir daudz, allaž atrodas tādi, kas pamanās paslinkot - šoreiz slinkākie ir Juris un Viljams, kuri, kamēr citi strādā, nolēmuši atlaisties.

Juris gan metas apgalvot, ka darba vadītāja Sintija nav viņus piecēlusi, jo Sintijas taktika esot abus ar Viljamu nolikt uz sliņķu sola. Par šīs nedēļas pavāri kļuva Venēra, kura savu darbu veica teicami, un visiem “Lauku sētas” dalībniekiem vēderi ir pilni. Savukārt Sigita nolēmusi šonedēļ laiski pagulēt saulītē un paslinkot, par ko daži dalībnieki būs īpaši dusmīgi.

Šova "Lauku sēta" septītās sezonas dalībnieki

TV raidījuma "Lauku sēta" ceturtās sezonas dalībnieki

Starp Danu un Lindu izveidojies konflikts, un dalībnieku vidū pieaug spriedze. Koalīciju cīņas, intrigas, sazvērestības un savstarpējās attiecības katru dienu paliek spraigākas.

Venēra dalībniekiem sarūpējusi greznas brokastis jūras krastā. Taču skaistās brokastis izjauc Jānis ar paziņojumu, ka katrai komandai jāizvirza viens sliņķis un šī informācija. Spēka komanda pie lēmuma nonāk ātri, taču Dailes komandā viedokļi pamatīgi atšķiras.

"Lauku sētas" sliņķi šoreiz ir tie, kurus nominē paši dalībnieki. Spēka komandas sliņķis izrādās Sigita, Dailes komandas - Iveta.

Čaklākā gods atkal Venērai, viņa gan virtuvē, gan darbos visu paspēja. Dalībnieki izbalso Sintiju. Viņa izvēlas "Lauku sētas" klasisko uzdevumu - pupiņu šķirošanu. Sintija, Sigita un Iveta spraigā cīņā lasa pupiņas, Sintija uzvar un paliek "Lauku sētā". Un tā nu "Lauku sētu" pamet Iveta un Sigita.