Bijušais Džeimss Bonds smalko "Aston Martin" nomainījis pret vecu "Subaru". FOTO
Bijušais Džeimsa Bonda lomas atveidotājs Timotijs Daltons pēc dārgām automašīnām netīko. Viņš ikdienā pārvietojas ar visnotaļ vecu „Subaru Forester” spēkratu.
Slavenības
2015. gada 19. septembris, 04:59

Bijušais Džeimss Bonds smalko "Aston Martin" nomainījis pret vecu "Subaru". FOTO

Jauns.lv

Britu aktieri Timotiju Daltonu (71) apstiprināja slavenā spiega Džeimsa Bonda lomai pirms 28 gadiem. Viņš leģendāro spiegu atveidoja divās filmās – „The Living Daylights” un „Licence to Kill” (1989).

Filmā aģents 007 vienmēr pārvietojas ar smalkākajām un dārgākajām automašīnām, kādas vien pasaulē radītas. Lai gan Timotijs Daltons savas karjeras laikā nopelnījis visnotaļ iespaidīgu kapitālu, viņš neaizraujas ar superdārgu spēkratu iegādi kā viņa slavenākais ekrāna varonis. Daltons ikdienā pārvietojas ar „Subaru Forester” automašīnu, kuras izlaišanas gads nav tas jaunākais.

Džeimss Bonds kino pasaulei sevi pieteica ar filmu „Doktors Nē” 1963. gadā. Aktieris, kuram tika tas gods atveidot Bondu, bija Šons Konerijs. Bonds bija pirmais supervaronis kinovēsturē, kurš valkāja perfekta piegriezuma uzvalku. Britu spiegs ar džentlmeņa manierēm un savu neatkārtojamo šarmu iekaroja pasaules kinomīļu sirdis jau ar pirmajiem filmas kadriem, un Bonda stāsts kļuva par visgarāko un finansiāli veiksmīgāko filmu franšīzi pasaulē. Pēc Fleminga nāves noveles par Bonda piedzīvojumiem turpināja rakstīt pulciņš citu rakstnieku.

Par  Bonda piedzīvojumiem uzņemtas jau 24. filmas. Jaunākā no tām – „Spectre” –pasaules pirmizrādi piedzīvos šā gada 26. oktobrī.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press