TV
2020. gada 30. oktobris, 15:15

Ieva Adamss tikusi pie iespaidīga tetovējuma

Jauns.lv

Jau rītvakar pie “STV Pirmā!” skatītājiem nonāks jauns pašmāju šovs “Sapņu ķērājas”, kurā četras sabiedrībā zināmas dāmas - Una Ulme, Ieva Adamss, Grēta Peide un Liene Stepena - stāsies pretim emocionālām vājībām un uzdrīkstēsies piepildīt sen kārotus sapņus.

Kompleksi, sāpīga šķiršanās, bailes novecot – šīs ir tikai dažas no tēmām, kuras raidījumā šķetinās sievietes. Vēl vairāk – lai pārvarētu prāta uzceltās robežas un tiktu galā ar problēmsituācijām, viņas ļausies dzīves baudīšanai un darīs “trakas lietas” – to, ko sen kārojušas, taču tā arī nav saņēmušās īstenot.

Jau pirmajā šova raidījumā dāmas diskutēs par sievietēm un arī viņām pašām tik aktuālu tēmu kā šķiršanās un jaunas dzīves sākums – par to personīgajā un profesionālajā pieredzē dalīsies teoloģe un geštaltterapeite Anna Lieckalniņa, kura lēmumu šķirties pieņēma drīz pēc jaunākās meitiņas dzimšanas, populārā kantrīdziedātāja Linita Mediņa, kura pēc sāpīgas šķiršanās no gados jaunākā vīra nu radusi laimi jaunās attiecības, un Hosams Abu Meri – libāņu izcelsmes ārsts un politiķis, kura šķiršanās un nesenai laimīgo precību sāgai sekojusi teju vai visa Latvija. Tāpat “Sapņu ķērājas” dosies uz Siguldu, lai saņemtos... vai varbūt nesaņemtos sekot Unas Ulmes sapnim izlēkt ar gumiju, kā arī uz tetovēšanas salonu, lai pirmo reizi dzīvē tiktu pie tetovējuma.

foto: Publicitātes
Una Ulme izvēlējās neliela izmēra tetovējumu uz plaukstas locītavas

Ja Una izvēlēsies neliela izmēra tetovējumu uz plaukstas locītavas, tad par radio geišu dēvētā Ieva Adamss spers krietni drosmīgāku soli – nu viņas sānu rotā iespaidīga izmēra tetovējums – mitoloģiskais putns fēnikss, kurš ar spēju atdzimt no pelniem, ir sava veida simbols jaunam sākumam. “Fēnikss pie manis atnāk tad, kad mainās dzīve. Tur nav labāka laika kā šobrīd," jaunajā šovā atklāj Ieva, piebilstot, ka šis noteikti nebūs viņas pēdējais tetovējums.

TV šova "Sapņu ķērājas" košās dalībnieces

Sestdien, 31. oktobrī, plkst. 19:30 televīzijā sievietēm "STV Pirmā" būs skatāms jauns šovs “Sapņu ķērājas”. Tajā četras šarmantas dāmas - ...

gallery icon
10