foto: Publicitātes
Amizants VIDEO - šovmenis Nauris Brikmanis pārtop par lūsi
Nauris "Lūsis" Brikmanis.
TV
2020. gada 26. oktobris, 13:58

Amizants VIDEO - šovmenis Nauris Brikmanis pārtop par lūsi

Jauns.lv

Šovakar kanāla "360TV" šovā “Vakars uz dīvāna” pie Ievas Kohas-Zeltiņas un Naura Brikmaņa viesosies atraktīvā modele, TV un radio personība Māra Sleja, kurai pēc trāpīga vārda kabatā nav jāmeklē.

Jautrā gaisotnē viņi ne tikai runās par to, kāpēc Māra ikdienā nelieto kosmētiku un kas notiek ar puišiem, kuri laikus neprotas viņai uzdāvināt ziedus, bet arī ieskandinās Helovīna svētkus. Vēl vairāk – Māra studijā nodemonstrēs, kā piecu minūšu laikā pārtapt par lūsi. Noskaties video, jo šis padoms noteikti noderēs ikvienam bērnudārznieka vecākam.

Tāpat Māra atklās neparastu stāstu, kā reiz radio ēterā pārsteigusi kādu savu kritiķi. Viņš uz studijas tālruni bija atsūtījis īsziņu ar negatīvu viedokli par Māru un viņas darbu, taču modele nolēmusi noskaidrot, vai tiešām kritika ir pamatota, un ar klausītāju sazinājusies.

Māra atklāti saka, ka viņa ik dienu cenšas sev atgādināt, ka ir brīva no citu pieņēmumiem un gaidām. “Galvenais ir būt pašam un nepazaudēt sevi. Visos viedokļos ir ļoti viegli sevi pazaudē. Nu ļoti viegli,” raidījumā sacīs Māra. Tāpēc arī šoreiz viņai bija svarīgi noskaidrot, vai šāds viedoklis ir pamatots. “Es viņam piezvanīju un teicu – es izlasīju tavu īsziņu un tā mani ļoti, ļoti sāpināja," neparasto gadījumu atceras Māra, piebilstot, ka ar šo kungu viņai izvērtusies ļoti konstruktīva un patīkama saruna septiņu minūšu garumā. “Viņš pateica foršus argumentus kritikai un tad tā kritika ieguva reālu jēgu. Tāpēc man liekas - tie komentāri internetā, kas ir super īsi, ir bezjēdzīgi,” tā Māra.

Mundruma pilnais šovs “Vakars uz dīvāna” pirmdien, 26. oktobrī plkst. 21:00, kanālā 360TV!